Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kick ass сеуште не сум го гледала ама и мене ме интересира мислење на првиот филмаџија што ќе го изгледа, бидејќи има неверојатно висока оценка, а вака ми изгледа ко типичен блокбастер,да не прејудицирам може се работи за добар филм
Дали може некој да ми препорача филм нешто со хулагани освен Green Street Hoooligans 1,2 ?
Law abiding citizen
![]()
Одлично филмче со Џералд Батлер во улогата на Клајд. Ќе му ги убијат жената и децата пред неговите очи, тој што ќе ги убие ќе добие никаква затвроска казнан поради начинот на кој што функционира системот. По неколку години Клајд се враќа и решава на многу чудни начини да им врати на сите оние кои се дел од системот и посебно ел од тој случај. Се на се супер склопено филмче со одлични пресврти.
9/10
Prince of Persia
![]()
После толку чекање го изгледав. КОНЕЧНО.И дефинитивно чекањето вредеше. Многу добра приказна, одлична глума и се друго. Единствена забелешка ми е што во сцените во кои имаше борба или бркање некако беа лошо прикажани или ен беа снимани по мој вкус. Ама тоа можам да го занемарам, па се на се мислам дека си го најдов новото омилено филмче
Кралот на Персија ќе посвои дете од улица - Дастан. По неколку години тие ќе нападнат еден град - Амалот верувајќи дека тој град ги помага непријателите на Персија. Принцезата на тој град има нож со кој можеш да се вратиш во иднината и тука веќе станува интересно.
Да не ви го расипувам уживањето на тие што не сте го гледале. Најдете го и гледајте го гарантирам дека нема да зажалите.
10/10
Најлошото од се е што од газ извади акција во „30 дена на ноќ“. Нема врска со жанрот акционен филм. Научи да ги распознаваш. Ако го класифицираме можи да го ставиме во категоријата на глупи хорори. Не ја заслужува ни таа 5ката што си му ја дал.
Ај доста го тресиш и го дрвиш против акционите филмови. И што е финтава прва асоцијација на акција ти е 24 и Џек Бауер, нешто под кожа ти влегле а?
Вака е работава. Нешто ти личи на акција и ти со кукавичко-детски глас „Леле излезе акција, јас не сакам акција. Леле ќе пропадни светот“.
Има зомбиња, има колење, хорор е. Има секакви хорори.Ај научи ме да распознавам да можам среќен да умрам?
Како е хорор? Од каде? ИМДБ класификацијата? Реков, дека има некои мутанти не е хорор. Толку трчкање и тепање нема во Die Hard. Не е 24 класична акција но за мене Е. Гледај малце со свои очи, води се по твои ставови, мањебитно точни или не, различни или не од интернет и имдб коменатрите.
кукавичко-детски-глас: Убаво знам да ти претиснам копчињата, дури и кога немам намера.
Love, wot. :back:
Има зомбиња, има колење, хорор е. Има секакви хорори.
xD. Хејташ ти хејтам јас и после пак дури не ни снема време. А ако напишеше објективна рецензија како што една рецензија треба да биди никој немаше да шири омраза.