Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го гледав и Liberal Arts и освен Елизабет Олсен, ништо друго не ми се свиѓаше. Започна добро, ама некако поентата се загуби на средината. И ако сценаристот мисли дека секој факултет е рај на земјата, нека дојде на Студентски прашања кај мене.

Premium Rush е еден од најдосадните филмови кои сум ги гледал во последно време. А имаше доста потенцијал - Левит, Мајкл Шенон, точаци, заговори и сл. - ама некој не знаел од овие елементи да направи нешто забавно.

Мене ми се допадна Кинеската и нејзиниот тотално автентичен акцент.Исто мислење и од мене за филмов, ме умори ептен. Искрено го пуштив ради Joseph Gordon-Levitt и Michael Shannon, а да не беше латино типката немаше ни да го догледам.
Прашање за овој Amour сакам да го гледам ама пошто незнам ф од француски, има ли hardcoded превод на англиски или subtitles? Пошто гледам на IMDb пишува јазик француски/англиски.

Сум рекол и пак ќе речам. Гледајте го Мајкл Шенон во Таke Shelter.
Go gledavme de so VLJ si gi znaeme muabetite, vo Bug go glej ti, isti e, mada I vo Boarwalk ocekuvam da se izbaci, ne deka od toa sto vidov veke ne e.![]()
Шенон е феноменален. Осеќам дека во иднина ќе растури, само да му се потрефат улогите. Неговите сцени во филмот ми беа најинтересни и искрено навивав за него. Едвај чекам да ја почнам Boardwalk.
Некое инфо за филмов, кога излегува?
Базиран е на романот на Торгни Линдгрен - „Бумбаров мед“, само трејлеров го најдов, на imdb нема ништо.