- Член од
- 17 октомври 2011
- Мислења
- 15.309
- Поени од реакции
- 38.068
Може, ми се допаѓа, убав предлог. Само има два проблеми:@Zlatikevichius a зoштo не oстaвиш секoј штo е нa ред сaм дa си гo претстaви филмoт? Дa кaже сaм зoштo се решил зa негo, мoже не е сaмo зoштo бил нoминирaн некaде или декa oсвoил не знaм штo или пaк декa дoбил пoзитивни критики...
Јaс бaрем сaкaм дa знaм oд пoчетoк зoштo гo oдбрaл бaш тoј филм, пoштo пoсле низ мислењaтa зaбoрaвaм кoј гo предлoжил.
1. Може насловот да leak-не предвреме како што еднаш се случи, и после да настане калакурница.
2. Може да се скапеме од чекање за да биде претставен филмот, доколку тој кој го претставува се подзаборави (како што се случува со KSC натпреварите во Музика).
Затоа, мислам дека ќе е најдобро, и тоа ќе го направам од наредниот пат: ќе го натерам предложувачот да напише неколку збора зошто баш тој филм го одбрал, но кај мене по приватна порака, па кога ќе дојде ред за нов филм, да го почекам, на пример во понеделник кога треба да почнеме со филмот, од сабајлето до 20:00 часот најдоцна, па ако го нема предложувачот за сам да го претстави филмот, јас да преземам, но сепак со неговите зборови, т.е. со презентацијата која претходно ја направил во приватната порака кај мене.

------------------------
За Grave of the Fireflies јас не пишав ништо оти вашиот драг полу-модератор (ако смеам така да се наречам

------------------------
Да сумираме, 15-мина го гледаа и оценија, сосе оценките на @Anon и @Хефест кои ја украдов од letterboxd, иако тие не нѐ почестија со мислење/рецензија. Средна оценка - 9,2, што е извонредно остварување, еднакво на најдоброто до сега, The Intouchables. Не го гледаа @Џонтра Волта , @Krk1 (трет по ред филм, но можеш да се вратиш било кога, иако нема да бидеш тагнуван

@ManUtdChampions , иако имаше 90% учинок до сега, по сопствено барање, и оправдано, нема да не дружи некое време, но вети дека на крајот од годинава ќе се обиде да не стигне. Јас му посакувам прекрасни денови, недели, месеци од животот и се надевам дека иако нема да не дружи, барем ќе не посетува во темава. Се гледаме друже!

И сега, ај да пробаме по ново: оставам до вечер, до 21:00 новиот предложувач, @Goodfella сам да го претстави филмот кој го одбра, да каже зошто го одбрал и да не натера повеќемина од нас да го гледаме. Доколку не е тука, или не може, вечер во 21:00 се враќам јас со вестите.