Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе имаше повеќе народ на отварањето, ама "патриотите" се на продолжен викенд во Грција...
Мене најаки ми беа тие што се вртеа спроти сцената (вртеа грб) за да мафтаат на камерата и после да се гледаат на семафорите, ко ретарди некои, види мамо види ме има на телевизија![]()
Тоа ќе беше добра идеја, можеа да ги соберат некои пензионирани мак фудбалери кои играле за наша репрезентација и да одиграат натпревар, нормално нема да биде од високо ниво ама ќе беше некој мал спектакл, повторно да се видат сите тие играчи како играат... Али иди објасни им лолБарем една утакмица да направеа пензионираниве играчи....
Комуњарите немаат за што да серат па сега отварањето не им чинело.
:pos2:
:tv:
Голем патлак, немало ревијален натпревар или незнам што ... а и да имаше, за 10 години од сега на никој нема ни да му текне за истото.
Стварно тешка катастрофа.
Стадионот се реновираше, се догради и личи на нешто, после 35 години. (кога е почнат да се гради)
Покрај "сериозните" пропусти во отварањето, на никој не му текнува дека стадионов има некои недостатоци, кои ќе треба да се поправат во иднина.
Ако мислеше нe сум за ни една партија и не идам на избори
Инаку отварањево им се свиѓа само на оние партиски обоените со црвено боја нели зошто дпмне го отвараат и шефот Груевски е таму :tv:
Баце никој не прочитав да рече дека му се свиѓа отварањето..али по 30 години за само 3 години да изградиш целосно ТРИ трибини..за пофалба е ..па кој и да е