FIFA World

• Креатор на темата Креатор на темата Сутлијаш
  • Време на започнување Време на започнување
rogbroth1_zps9c47027b.jpg

Because why not.
rogbroth2_zpsdfc7930b.jpg

Лагано ја терам, 4 девизија сеа за сеа.

^ Слаби са македонците у играва не се исплати да праеш тим со нив :D

^ Слаби са македонците у играва не се исплати да праеш тим со нив :D
Можеш да тераш до некоја си 5та дивизија без проблем, понатаму со малку среќа и вештина :d
Плус незаменлив е феелингот да дадеш гол од 30 метра со Станков шо има 50 shooting

Рачунајте дека ова е бета верзија и има еден куп багови. Јас ја играм веќе преку месец дена мислам. Нормално, повеќето играчи од Челси, ама прво играв 4-3-3, па 4-3-1-2, сега играм 4-2-2-2.

Ме нервира со она паковите, ќе пукнеш ептен coins и срање играчи и слично. Најубаво можда, купувајте си ги special packs oд 600/1000 coins за договори или евентуално од поевтините голд пакс (7,500-15,000). Ем јаки договори, ем шанса за јаки играчи. Иначе ја иам изиграно околу 350 утакмици досега мислам, али се рачунаат и против други играчи и против компјутер (во турнирите+лигите што се како офлајн mode).

Да си се пофалам, иам и еден „плав“ играч, Марко Баша, централен во одбрана, 85. Ми руши малце хемистри али нема везе. :D

Инаку, до мене е, или кога ми иде searching for an opponent, трае премногу долго?

Последно уредено:
Имам проблем со графиката на играва. Нешто ме заебава. Сликата е добра, но наеднаш, на една секунда дел од сликата како скршена да е, и ќе се оправи.Ова се дешава нонстоп, на секои ~6-7 сек. Со други игри проблем неам. ПЕС 13 и 14, CoD Ghosts, итн.

На друг ПЦ што иам дома, нема никаков проблем.

Последно уредено:
Имам проблем со графиката на играва. Нешто ме заебава. Сликата е добра, но наеднаш, на една секунда дел од сликата како скршена да е, и ќе се оправи.Ова се дешава нонстоп, на секои ~6-7 сек. Со други игри проблем неам. ПЕС 13 и 14, CoD Ghosts, итн.

На друг ПЦ што иам дома, нема никаков проблем.

Пробај намести на Windowed или Full Screen borderless.

Супер е играва. Се заразив ептен стигнав до 5 дивизија,али онака лагано си играм. Иначе кој е за dimemkd94

Вака прави многу често, некад и не е до тебе. Пробај рестарт само на ПЦ-то, или исклучи па уклучи Origin. Багосана е играва до врв, затоа уште е и бета верзија.

пробав секако, али вака е... 3 пати ја претурнав играта, исто и оригин-от..

Ја инсталирав, ја изиграв таа првата како тренинг шо е со Јунајтед против Сити 6-0 :D И ми даде незнам колку coins и xp поени, ама сега појма немам од каде да почнам, офлајн модови, онлајн модови, луги, турнири....:eek: умот да ти зајде

Ја инсталирав, ја изиграв таа првата како тренинг шо е со Јунајтед против Сити 6-0 :D И ми даде незнам колку coins и xp поени, ама сега појма немам од каде да почнам, офлајн модови, онлајн модови, луги, турнири....:eek: умот да ти зајде
Oфлајн модовите лигите и турнирите ги играш за да се извежбаш и за да собериш повеќе coins, онлајн играш со други преку интернет, како победуваш така одиш дивизија погоре, собираш coins, си купуваш играчи... Гледај играчите што ги купуваш да имаат иста формација и да бидат од иста лига за да имаш подобра хемија меѓу нив. Еве на пример како изгледа мојот тим:
120s3eg.jpg

Зошто формацијата 4-2-3-1 е со три cam а не е со крила?? Некој знае како можи да се поправи?

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom