Многу се безвезе контролите да ти кажемединствено шо ме нервира се контроливе неможам да ги сменам, иначе кој е за Kleolon сум

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу се безвезе контролите да ти кажемединствено шо ме нервира се контроливе неможам да ги сменам, иначе кој е за Kleolon сум
У играва?^ Слаби са македонците у играва не се исплати да праеш тим со нив![]()
Можеш да тераш до некоја си 5та дивизија без проблем, понатаму со малку среќа и вештина :d^ Слаби са македонците у играва не се исплати да праеш тим со нив![]()
Имам проблем со графиката на играва. Нешто ме заебава. Сликата е добра, но наеднаш, на една секунда дел од сликата како скршена да е, и ќе се оправи.Ова се дешава нонстоп, на секои ~6-7 сек. Со други игри проблем неам. ПЕС 13 и 14, CoD Ghosts, итн.
На друг ПЦ што иам дома, нема никаков проблем.
Вака прави многу често, некад и не е до тебе. Пробај рестарт само на ПЦ-то, или исклучи па уклучи Origin. Багосана е играва до врв, затоа уште е и бета верзија.sto mozi da e problemot?Прегледај го приврзокот 97622
Вака прави многу често, некад и не е до тебе. Пробај рестарт само на ПЦ-то, или исклучи па уклучи Origin. Багосана е играва до врв, затоа уште е и бета верзија.
Oфлајн модовите лигите и турнирите ги играш за да се извежбаш и за да собериш повеќе coins, онлајн играш со други преку интернет, како победуваш така одиш дивизија погоре, собираш coins, си купуваш играчи... Гледај играчите што ги купуваш да имаат иста формација и да бидат од иста лига за да имаш подобра хемија меѓу нив. Еве на пример како изгледа мојот тим:Ја инсталирав, ја изиграв таа првата како тренинг шо е со Јунајтед против Сити 6-0И ми даде незнам колку coins и xp поени, ама сега појма немам од каде да почнам, офлајн модови, онлајн модови, луги, турнири....
умот да ти зајде