FIFA World Cup Brazil 2014 - Panini Sticker Album

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Јеботе, типично македонски - чим е бесплатно дај ми петнаесет миљарди комада (иако еден ми треба).
На саем баш го видов ова, идат луѓе по штандови и апсолутно не ги занима што е штандот, само прашуваат директно - Што е тука бесплатно? - зимаат, трпаат у ќеса и идат одма даље така, со пуни ќеси рекламен материјал, пенкала, постери, флаери (по миљон од еден вид).
Ја викам да организираме наградна игра кај шо ќе делиме чаша вода и камен од улица, штом учеството е бесплатно, гарант ќе има пријавени кои си размислуваат: - Kамен - камен, кој ти дава...:facepalm:
Не е бесплатно, само е поефтино. Не ги зимаат ради албумот, туку сликичките кои се многу поефтино вака.
Јебига, снајди се па живеј. :)

Повеќето продавници кај што бев јас се пожалија дека многу малку весници им стигнало, тоа значи си ги раздавале којзнае каде уште пред да стигнат во продавницата, е ТОА е типично македонски. :)

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.495
Поени од реакции
5.601
Meне од весникот ми се паднаа Лам, Роси, Митроглу, Варан, Домагој Вида и Раул Меирелеш. :cool:
Мене Рибери, Крос и Киелини у едно :cool:
Овие две комбинации и мене ми се паднаа изгледа неколку ги пуштаат во сите албуми. Роналдо и Меси ми се паднаа но немаше никој од Шпанија и Бразил изгледа не ги пуштаат во албуми.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.380
Поени од реакции
4.934
Колку е цена на албум?

Член од
14 август 2006
Мислења
45.537
Поени од реакции
85.073
Јебига, снајди се па живеј. :)
Ова мото, е едно од најчестите објаснувања, алибија, што ги слушав (овие 20 години) од приврзаниците на минатите и денешните власти, кои ја имаа секирата во медот.
Сосема случајно е, верувам, тоа што истово го слушам и за вакви банални случки, кои немаат никакво битно влијание, но сепак даваат одраз на суштината на народов, на неговиот пропаднат дух.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
Јас до сега 40 пакетчиња сум купил, а од Гана ниеден немам. Што е работата, само кај мене е вака или и кај други се дешава?

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Ова мото, е едно од најчестите објаснувања, алибија, што ги слушав (овие 20 години) од приврзаниците на минатите и денешните власти, кои ја имаа секирата во медот.
Сосема случајно е, верувам, тоа што истово го слушам и за вакви банални случки, кои немаат никакво битно влијание, но сепак даваат одраз на суштината на народов, на неговиот пропаднат дух.
Друга одлика на пропаднатиот дух на народот е и мрчење за све и свашта, потребни и непотребни работи.

Да не ја заебуваме темата, ок?

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.495
Поени од реакции
5.601
Се користи шансата 6 сличиња за 10 денари. Сигурно денес нова македонија пушти 2 пати поголем тираж, и тие и дипрес имаат ќар од ова, не грижи се.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.764
Поени од реакции
52.741
Јас до сега 40 пакетчиња сум купил, а од Гана ниеден немам. Што е работата, само кај мене е вака или и кај други се дешава?
Така ти се погодило. Може @RickyLFC9 ги краде тие од Гана таму од кај што купуваш :D
Јас тројца имам, и од секоја репрезентација бар по еден.

Schtrawzenigger

and the Baltic Fleet
Член од
9 јули 2013
Мислења
703
Поени од реакции
2.486
У курац, сеа станав, нигде нема весник. Тргам накај Чаир, што да праам :pos:
@Scirea да не знаеш дали се продаваат и сликички негде у Чаир?

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Мене ми нашле во Ѓорче од кај старечкиот дом продавниците, кој зема од таму Нова Македонија, на старциве им врне, низок им е притисокот не ги пуштаат надвор денес и win ситуација :icon_lol:
Има во Жито уште, само ги скриле. :D

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.704
Поени од реакции
88.721
У курац, сеа станав, нигде нема весник. Тргам накај Чаир, што да праам :pos:
@Scirea да не знаеш дали се продаваат и сликички негде у Чаир?
Види по продавничките кај што работат Македонци, дека Албанциве не држат македонски весници, а богами колку што гледам албанскиве жители низ чаиров појма немаат за албумов. Види можеш да пребараш и во Скопје Север, или Топанско.... СИГУРНО ќе најдеш некаде, нема теоретски шанси да се потрошени. Среќно во потрагата Индијана Џонс :icon_lol:

Schtrawzenigger

and the Baltic Fleet
Член од
9 јули 2013
Мислења
703
Поени од реакции
2.486
Види по продавничките кај што работат Македонци, дека Албанциве не држат македонски весници, а богами колку што гледам албанскиве жители низ чаиров појма немаат за албумов. Види можеш да пребараш и во Скопје Север, или Топанско.... СИГУРНО ќе најдеш некаде, нема теоретски шанси да се потрошени. Среќно во потрагата Индијана Џонс :icon_lol:
Ае отидов, ваљда ќе најдам. :D И жив и здрав да се вратам, тоа е најбитно.. џабе ми е весник ако не се вратам жив и здрав. :нинџ:

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
Натпревар кој прв ќе го состави светото тројство Љоренте - Крос - Вилшер.

Kajgana Shop

На врв Bottom