- Член од
- 17 октомври 2011
- Мислења
- 15.273
- Поени од реакции
- 37.995
319.John PantsilЈас! Пишувај што имаш, најбитно играчи од Гана! Све друго после тоа![]()
331.Asamoah Gyan
Тоа е се од Гана.

319.John PantsilЈас! Пишувај што имаш, најбитно играчи од Гана! Све друго после тоа![]()
Еи таман јас сакав да испаднам сеа, ми скрши филм.Прошетав вчера и сабајле низ скоро сите поголеми маркети и помали трафики во К. Вода и кога ги прашував имате ли Нова Македонија сите ми викаат па само 4/5 ни донесоа денеска.
Значи не е македонче ако не направи некоја мучка, којзнае кај ги раздавале.![]()
У К. Вода?Еи таман јас сакав да испаднам сеа, ми скрши филм.![]()
Брат јас вчера вечерта околу 10 од Центар до Кисела Вода се прочешлав, за 5 минути се продале сите весници, а ти денеска си баралПрошетав вчера и сабајле низ скоро сите поголеми маркети и помали трафики во К. Вода и кога ги прашував имате ли Нова Македонија сите ми викаат па само 4/5 ни донесоа денеска.
Значи не е македонче ако не направи некоја мучка, којзнае кај ги раздавале.![]()
И јас накај 10 вчера бев низ К. Вода у трафиките прашував и претпоставив дека денеска уопште нема, ама викам ај веќе коа сум станал рано, и успеав да најдам 5.Брат јас вчера вечерта околу 10 од Центар до Кисела Вода се прочешлав, за 5 минути се продале сите весници, а ти денеска си барал![]()
Го најдов одма под Вили една продавничка. Последен весник беше.У К. Вода?
Јас ги искенирав тука кај расадник што се, а за нагоре незнам, види може ќе најдеш. Трафиките што се кај Вили и таа кај пиљарите кај споменикот сигурно немаат уште од вчера.
Барај кај некои забутани продавничиња, јас така најдов три.![]()
ТОА ЦАРЕ ТОААА !! Двата ги неам. Гиан319.John Pantsil
331.Asamoah Gyan
Тоа е се од Гана.![]()
Само 6 сликички, колку да се израдувашИ сеа шо испадна, има сликички со весникот ?
Битно значи нема да ми остане празен албумотСамо 6 сликички, колку да се израдуваш![]()