- Член од
- 6 април 2009
- Мислења
- 6.148
- Поени од реакции
- 2.991
Руни, ама и голот на Нејмар е одличен. Јас мислам дека и двата ќе се најдат во топ3.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Требале голот на Меси со Реал не овој...
Гласав за Руни,гледано од навивачки аспект.
Иначе голот на Нејмар заслужува прво место![]()
Никој не го споредува голот на Меси со голот на Руни.Сакав да кажам дека требале голот против Реал да го стават како најдобар на Меси а не овој...Голот на меси против Реал е 0 наспроти овој од Руни.
Шутира од прва ножички и го погодува аголот,што сакате уште ?
Да помине 4/5 играча, на гостински терен, во 1/2 финале ЛШ...ништо повеќе.Голот на меси против Реал е 0 наспроти овој од Руни.
Шутира од прва ножички и го погодува аголот,што сакате уште ?
Дали си глуп или така ми се чини?Не ми е јасно каков е овај избор кога голот на Макси Лопез против Ливорно е поубав од оној на Руни плус е од поголемо растојание али сепак Лопез не е ѕвезда па да го форсираат толку многу. Сепак мојот глас оди за Ибракадабра.
Tи глуп ли си или така ми се чини??? Гол е и тоа и тоа, и головите од Бразилската лига не се на дерби натпревари, не треба потценување на головите на малите екипи.Дали си глуп или така ми се чини?
Катанија - Ливорно и Јунајтед - Сити исто е?
Голот на Руни беше негде 10 минути при крај и го одлучи победникот, против тим како Сити ти таков гол да дадеш треба да си играчиште!