Фифа Пушкаш награда 2011 - награда за најдобар гол

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Руни, ама и голот на Нејмар е одличен. Јас мислам дека и двата ќе се најдат во топ3.

Мене од Руни ми е најдобар и планирам да гласам за него.Најефективен ми е некако,затоа.

Требале голот на Меси со Реал не овој...

Гласав за Руни,гледано од навивачки аспект.
Иначе голот на Нејмар заслужува прво место :cuc:

Требале голот на Меси со Реал не овој...

Гласав за Руни,гледано од навивачки аспект.
Иначе голот на Нејмар заслужува прво место :cuc:

Голот на меси против Реал е 0 наспроти овој од Руни.
Шутира од прва ножички и го погодува аголот,што сакате уште ?

Мене вака да ми направи некој како Нијмар (па дечкото уште и раце крева) ќе се откажам од кариера. Изместување од палење !

Никој не го споредува голот на Меси со голот на Руни.Сакав да кажам дека требале голот против Реал да го стават како најдобар на Меси а не овој...

Да помине 4/5 играча, на гостински терен, во 1/2 финале ЛШ...ништо повеќе.

Не ми е јасно каков е овај избор кога голот на Макси Лопез против Ливорно е поубав од оној на Руни плус е од поголемо растојание али сепак Лопез не е ѕвезда па да го форсираат толку многу. Сепак мојот глас оди за Ибракадабра. ;)

Не ми е јасно каков е овај избор кога голот на Макси Лопез против Ливорно е поубав од оној на Руни плус е од поголемо растојание али сепак Лопез не е ѕвезда па да го форсираат толку многу. Сепак мојот глас оди за Ибракадабра. ;)
Дали си глуп или така ми се чини?
Катанија - Ливорно и Јунајтед - Сити исто е?
Голот на Руни беше негде 10 минути при крај и го одлучи победникот, против тим како Сити ти таков гол да дадеш треба да си играчиште!

Дали си глуп или така ми се чини?
Катанија - Ливорно и Јунајтед - Сити исто е?
Голот на Руни беше негде 10 минути при крај и го одлучи победникот, против тим како Сити ти таков гол да дадеш треба да си играчиште!
Tи глуп ли си или така ми се чини??? Гол е и тоа и тоа, и головите од Бразилската лига не се на дерби натпревари, не треба потценување на головите на малите екипи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom