FIFA 2011 PROMOTION CUP

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Денес ќе бидам онлајн ќе изиграме со сите.

Исто како Тео после 4 ќе бидам онлајн.

Член од
17 октомври 2010
Мислења
52
Поени од реакции
3
Се надевам дека со Don Djelatimus , Dex и Tigar ќе изиграм месецов... 2 дена ги чекам ни трага од овие интригантни но и доста мистериозни играчи :DDDDDDDD

Член од
24 октомври 2010
Мислења
36
Поени од реакции
2
Don djelatimus ,tigar, novica66,5hunny mkd TERMINI ?!?!?!?!? poz :D

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Последен пат ги барам SukiMadrista и Qetpoi. Вечер јас нема да можам да изиграм, па да не почнат да бараат службена за нив.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Брат во грешна тема пишуваш. Имаш тема ФИФА 2011. Ама ајде ќе ти кажам каде да наместиш. Кога ќе кликниш 2 пати на икончето на фифата, ти излегува еден прозорец со PLAY, GAME OPTIONS и EXIT. Кога ќе влезеш во GAME OPTIONS ќе одиш во In-game keyboard и таму ќе си наместиш
Фала брат. Наместив.. но некако ми сецка... чаре? или нема..?

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Ovie od moja grupa site profesionalci. pocnav da sumnjam deka dovicinski se krie zad nekoj od moive protivnici :D

Ama ti vetuvam deka igram u finale :D
Еххх братче камо да беше така, нема да се кријам со други имиња ќе те газев со моето :P

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Paskal 5 - 4 goodlife_filipsis
(Real Madrid) - (Manchester United)

Добра утакмица. Јас утнав со Бербатов он погоди со Игуаин. Тоа беше моментот што одлучи.

--- надополнето ---

qetpoi и SukiMadridista од петокот наваму ниеднаш не се уклучија. Сајтлер после 7 ако ти одговара ќе изиграме!

Член од
24 октомври 2010
Мислења
36
Поени од реакции
2
NOVICA66, DON DJELAZIMUS I TIGAR TERMINIIII !!!!! POZ :D

Член од
17 октомври 2010
Мислења
52
Поени од реакции
3
3 дена не се појавија Djelatimus i Tigar.. заслужуваме 3:0 службено да победиме :D

Член од
7 септември 2009
Мислења
155
Поени од реакции
243
Poradi toa shto ne sum doma momentalno i sum na vikend kaj edni rodnini imam problemi so netot i pojavuvanje na problemot "Connection Timed Out" ne sum vo mozhnost da gi izigram moite utakmici denes taka da gi gubam sluzbeno so 3:0 pa se nadevam za naredniot turnir deka nema da imam problemi... So srekja na site.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
PokerKid беше уклучен и си играше со други и после си се исклучи дечкото додека qetopi и Sukimadridista ниеднаш не се уклучија.

Kajgana Shop

На врв Bottom