FIFA 16

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Иначе ова е тоа што го кажав претходно дека ме бендисуваат топките мавнати на прва.

на kickass има торент за спуштање... али нз дал е валиден.

Со оглед на тоа од минатите години, чисто симљам дека толку брзо ја кракнале.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Искочи, ама не со крак, само како deluxe download. Ќе видиме колку ќе чекаме за кракот.

Ја играм скоро цела ден, ми се свиѓа тоа што гејмплејот е побавен од минатата година, 90% од головите што ги дадов ми се после изградени акции, нема веќе земи ја топката со некој играч што има 85+ pace и претрчај ја целата одбрана. Единствена замерка ми е што многу лесно се судат фаули, два пати испуштив победа поради глуп пенал. И FUT Draft модот е многу добар, многу пропушта тој што нема да го игра. :D

Иначе тие што ја имаат купено за PC може да ја играат преку корејски VPN пошто таму е излезена веќе од вчера. :D

Ја играм скоро цела ден, ми се свиѓа тоа што гејмплејот е побавен од минатата година, 90% од головите што ги дадов ми се после изградени акции, нема веќе земи ја топката со некој играч што има 85+ pace и претрчај ја целата одбрана. Единствена замерка ми е што многу лесно се судат фаули, два пати испуштив победа поради глуп пенал. И FUT Draft модот е многу добар, многу пропушта тој што нема да го игра. :D

Иначе тие што ја имаат купено за PC може да ја играат преку корејски VPN пошто таму е излезена веќе од вчера. :D

На што ја играш?

Играше кареер моуд? Ме интересира дали е иста на ПЦ со ПС4/ИксБокс Оне, или со старите конзоли.

Нема крак уште, не симињате се и сешто од интернет.

Ke moze nekoj da dade torrent cela PC fifa krakirana bez toa survey sto bara i takvi gluposti da se simne instalira stava krakot od folderot i igra ??

На иксбокс 360 играм. Има некој проблем да се конектира со ЕА серверите? Не можам да се закачам да направам update squads.

На иксбокс 360 играм. Има некој проблем да се конектира со ЕА серверите? Не можам да се закачам да направам update squads.
И јас имав вчера. Од сабајле си се конектираше, ама попладнето нејќеше. Денес не сум уклучил.

И јас имав вчера. Од сабајле си се конектираше, ама попладнето нејќеше. Денес не сум уклучил.

Јас имам проблеми цело време... Не можам апдејт на сквадот да направам. Дај пиши жити се кога ќе можеш да се закачиш да пробам и јас цела недела не можам да ја средам на раат да пуштам карир моуд.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom