FIFA 15

• Креатор на темата Креатор на темата Martin
  • Време на започнување Време на започнување
Докај 20ти февруари ќе излезе кракот за осмицата...

Со послаби компјутери не се трудете за џабе, нема шанси да ви ја игра, а и ако ја игра тоа ќе бидат некои мизерни фпс. Кај мене со i5 процесор и графичка ати 8750м со 2гб рам едвај вадам 60 фпс на high, а знаат да паднат на 55-6 кога сум пред гол (ова на резолуција 1366-768). На 1920-1080 само на low вадам 60 фпс, а на high 50тина и не се игра така.. И никако vsync не уклучувајте, оти на корнери/слободни/пенали ќе има само 30 фпс.
Да кај фифа минимумот за жал е 60 фрејма иначе се осејќа сецкање кога се движи камерата.

За корнери забавени снимки и слободни удари се трпи да падне фрејмрејтот, ама не и во активна игра.

Лаптопиве ни се многу слични гледам, така да ако ја пушта кај тебе треба да ја пушти и кај мене.

Пробај вака прво иди Run Origin.Games.Reg.Tools.v1.0-3DM.exe, па после на Launcherot иди Run as Administrator. И мене ми праеше ко тебе вака го средив.
нее сака и така... ццц правеше ли нешто друго пред тоа? :)

Конечно го средив багот што играта крешуваше со 2 или повеќе џоистика, открив како се зачувуваат контроли за да не ги местиш при секое упалување, инсталирав 4 пачови за од трансфери до реклами на теренот и земав нова графичка :)

НЕК СЕ УГОДЕ :D

Конечно го средив багот што играта крешуваше со 2 или повеќе џоистика, открив како се зачувуваат контроли за да не ги местиш при секое упалување, инсталирав 4 пачови за од трансфери до реклами на теренот и земав нова графичка :)

НЕК СЕ УГОДЕ :D

Па пиши ја, пофали се така. Не биди таинствен, не за друго, ќе знаеме ГТА на што ќе играш покрај Фифа :D

Кога ја отварам нормално со два клика на Launcher-от не отвара (ставив слика поназад).. А кога ја отварам вака тргнува одма..

nanana.jpg

Moже ли некако да го средам ова, да ми отвара на нормален начин? И друго, иам проблемче, не ми прави фул скрин.. Како да напраам? :D

ЛОЛ бе.. чачкав нешто...сеа ни така не ми отвара.. :mad:

едит: Ја отвори пак.. изгледа преку Виста ми ја отвара.. :) Сеа уште да напраам некако на фул скрин.. xD

SKIDROW:
A new report from skidrow, the game goes to run only on Windows 7 x64 and only on selected processors. Others must not wait for another crack -------

Се пробав од тоа што кажуваат по форумиве и пак fifa15 not working. Има некој што икма AMD FX 6300 процесор и му ја фатило?

Кога ја отварам нормално со два клика на Launcher-от не отвара (ставив слика поназад).. А кога ја отварам вака тргнува одма..

Прегледај го приврзокот 113579

Moже ли некако да го средам ова, да ми отвара на нормален начин? И друго, иам проблемче, не ми прави фул скрин.. Како да напраам? :D

ЛОЛ бе.. чачкав нешто...сеа ни така не ми отвара.. :mad:

едит: Ја отвори пак.. изгледа преку Виста ми ја отвара.. :) Сеа уште да напраам некако на фул скрин.. xD
Full screen, koga kje ti se pushti igrata Alt+Enter stisni, problem fixed.

Pri kraj na prva sezona so Villareal na World Class, prvo mesto na tabela, i nekolku odlichni transferi.

Dos Santos za 75 miliona u Chelzi, so tie pari kupeni:

Vitinho
El Ghazi
Coman
Lacazette
Bnou-Marzuk
Wanyama
plus ushte nekoj milion u banka.

Zasea definitivno najbolje vlog mi se Niang od Milan za 2-3 miliona (porasna do 76 za pola sezona), i Wanyama za 9 milioni.

Играм Фифа 5-6 години ама не сум заприметил па да прашам,младите играчи се појачуваат со самото нивно играње или без разлика дали го играш или не се појачува?

Играм Фифа 5-6 години ама не сум заприметил па да прашам,младите играчи се појачуваат со самото нивно играње или без разлика дали го играш или не се појачува?
Zavisi, na primer go zemav Vitinho 72 rated, raste do 80, a vo prvava sezona ne mi porasna nitu rejting. Obichno youth academy players ako imaat star potential mozhat da rastat i bez igranje. Zavisi od potencijalot, ako se igrani vo nivnata prirodna pozicija, bi trebalo da rastat.

Zavisi, na primer go zemav Vitinho 72 rated, raste do 80, a vo prvava sezona ne mi porasna nitu rejting. Obichno youth academy players ako imaat star potential mozhat da rastat i bez igranje. Zavisi od potencijalot, ako se igrani vo nivnata prirodna pozicija, bi trebalo da rastat.
Зборот ми е сакам да купам млади дур се евтини ама да не ги играм туку со поискусните да играм затоа прашувам..

Зборот ми е сакам да купам млади дур се евтини ама да не ги играм туку со поискусните да играм затоа прашувам..
Ne veruem da rastat taka.. Bolje pochekaj sezona-dve da porasnat pa zemi gi za malce poishe za da ti se vklopat u prva postava. Ili barem igraj gi kako zamena poregularno.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom