stick figure
#MiaSanArsenal
- Член од
- 2 мај 2010
- Мислења
- 4.811
- Поени од реакции
- 3.705
Докај 20ти февруари ќе излезе кракот за осмицата...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да кај фифа минимумот за жал е 60 фрејма иначе се осејќа сецкање кога се движи камерата.Со послаби компјутери не се трудете за џабе, нема шанси да ви ја игра, а и ако ја игра тоа ќе бидат некои мизерни фпс. Кај мене со i5 процесор и графичка ати 8750м со 2гб рам едвај вадам 60 фпс на high, а знаат да паднат на 55-6 кога сум пред гол (ова на резолуција 1366-768). На 1920-1080 само на low вадам 60 фпс, а на high 50тина и не се игра така.. И никако vsync не уклучувајте, оти на корнери/слободни/пенали ќе има само 30 фпс.
Пробај вака прво иди Run Origin.Games.Reg.Tools.v1.0-3DM.exe, па после на Launcherot иди Run as Administrator. И мене ми праеше ко тебе вака го средив.
нее сака и така... ццц правеше ли нешто друго пред тоа?Пробај вака прво иди Run Origin.Games.Reg.Tools.v1.0-3DM.exe, па после на Launcherot иди Run as Administrator. И мене ми праеше ко тебе вака го средив.
Само ова и се пушти играта, ништо друго неам правено.нее сака и така... ццц правеше ли нешто друго пред тоа?![]()
Конечно го средив багот што играта крешуваше со 2 или повеќе џоистика, открив како се зачувуваат контроли за да не ги местиш при секое упалување, инсталирав 4 пачови за од трансфери до реклами на теренот и земав нова графичка
НЕК СЕ УГОДЕ![]()
R9 280XПа пиши ја, пофали се така. Не биди таинствен, не за друго, ќе знаеме ГТА на што ќе играш покрај Фифа![]()
Full screen, koga kje ti se pushti igrata Alt+Enter stisni, problem fixed.Кога ја отварам нормално со два клика на Launcher-от не отвара (ставив слика поназад).. А кога ја отварам вака тргнува одма..
Прегледај го приврзокот 113579
Moже ли некако да го средам ова, да ми отвара на нормален начин? И друго, иам проблемче, не ми прави фул скрин.. Како да напраам?
ЛОЛ бе.. чачкав нешто...сеа ни така не ми отвара..
едит: Ја отвори пак.. изгледа преку Виста ми ја отвара..Сеа уште да напраам некако на фул скрин.. xD
Zavisi, na primer go zemav Vitinho 72 rated, raste do 80, a vo prvava sezona ne mi porasna nitu rejting. Obichno youth academy players ako imaat star potential mozhat da rastat i bez igranje. Zavisi od potencijalot, ako se igrani vo nivnata prirodna pozicija, bi trebalo da rastat.Играм Фифа 5-6 години ама не сум заприметил па да прашам,младите играчи се појачуваат со самото нивно играње или без разлика дали го играш или не се појачува?
Зборот ми е сакам да купам млади дур се евтини ама да не ги играм туку со поискусните да играм затоа прашувам..Zavisi, na primer go zemav Vitinho 72 rated, raste do 80, a vo prvava sezona ne mi porasna nitu rejting. Obichno youth academy players ako imaat star potential mozhat da rastat i bez igranje. Zavisi od potencijalot, ako se igrani vo nivnata prirodna pozicija, bi trebalo da rastat.
Ne veruem da rastat taka.. Bolje pochekaj sezona-dve da porasnat pa zemi gi za malce poishe za da ti se vklopat u prva postava. Ili barem igraj gi kako zamena poregularno.Зборот ми е сакам да купам млади дур се евтини ама да не ги играм туку со поискусните да играм затоа прашувам..