FIFA 15

• Креатор на темата Креатор на темата Martin
  • Време на започнување Време на започнување
Крак нема, и ОФИЦИЈАЛНО нема информација кога ќе излезе, а и мене ме интересира.
Најубаво е, штом излезе некој да пише дека е излезен, а у меѓувреме да не се труе темава за оние кои си ја купиле и ја играат.

Точно така, пошо овие шо ја имет купено се многу фер и чутат, иначе ќе ни течеа лиги :P

Крак нема, и ОФИЦИЈАЛНО нема информација кога ќе излезе, а и мене ме интересира.
Најубаво е, штом излезе некој да пише дека е излезен, а у меѓувреме да не се труе темава за оние кои си ја купиле и ја играат.
Па темава трева да биде фифа крак а не фифа никој не пише за играта само за кракот

Па темава трева да биде фифа крак а не фифа никој не пише за играта само за кракот

Да, ама што ќе биде ако секој што сака да ја игра почне да спама: Крак има? Крак излезе ли? Уште нема?

Да, ама што ќе биде ако секој што сака да ја игра почне да спама: Крак има? Крак излезе ли? Уште нема?
Па јас како што гледам така и е се е околу кракот, нико уште нема напишано импресии од играта можеби затоа што сите чекаат крак

Па јас како што гледам така и е се е околу кракот, нико уште нема напишано импресии од играта можеби затоа што сите чекаат крак
Пишав јас :D

И да, екстра е :pipi:
Од сеа ќе почнам видеа со голови што сум давал да постирам :D

Последно уредено:
Дечки да ве прашам од тие што играте FUT, некој има стасано до дивизија 1-2 (за онлине велам)? Јас едвај до 6та стасав и се мачам едвај по бод вадам, дај кажете некоја финта да се унапредам, кој формации ги користите, кој подавања, од оние пресинг, игра со долги топки итн. ? Инаку новинава all out attack ме бендисува од една страна, ама од друга страна многу ме нервира кога ќе подадам на играч напред и гледам Шкртел да ти бил -.-

Боље играј офлајн турнирчиња, или во каталогот имаш да купиш ајтем 10утакмици х2 и фактички парите ти ги дуплира а со тоа подоцна ќе си купеш голд пакс и нормално дека полесно ке играш со подобри играчи :)

Боље играј офлајн турнирчиња, или во каталогот имаш да купиш ајтем 10утакмици х2 и фактички парите ти ги дуплира а со тоа подоцна ќе си купеш голд пакс и нормално дека полесно ке играш со подобри играчи :)
Da igras fut offline ti e kako da kupis mecka i da ja vozis na plince :)

Da igras fut offline ti e kako da kupis mecka i da ja vozis na plince :)
Не ме свати.
Се жалеше дека ти е тешко. Епа исфармај пари за да купиш голд пакс и после ке ти биде полесно. А фармање онлајн, тешко дека ќе можеш :)

Ne kupuvjte packs, sobiraj za igrachi od marketot

Абе цел тим ми е со голд играчи (и цела клупа), од прилика 80ки ми се сите, да исфармам бар за некој појак играч си велам. Инаку некако скил левелов ми е нејасен, некој прејак од кој губам 5-0 и некој преслаб кој го победувам 5-0 во истата дивизија.. ама ајде ќе видиме за понатаму. Инаку вие до која сте стасани?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom