GreenRoot
^Зелен^
Јас чекам уште неколку дена крак ако не излезе ќе ја купам нек си ибе матер 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па темава трева да биде фифа крак а не фифа никој не пише за играта само за кракотКрак нема, и ОФИЦИЈАЛНО нема информација кога ќе излезе, а и мене ме интересира.
Најубаво е, штом излезе некој да пише дека е излезен, а у меѓувреме да не се труе темава за оние кои си ја купиле и ја играат.
Па темава трева да биде фифа крак а не фифа никој не пише за играта само за кракот
Па јас како што гледам така и е се е околу кракот, нико уште нема напишано импресии од играта можеби затоа што сите чекаат кракДа, ама што ќе биде ако секој што сака да ја игра почне да спама: Крак има? Крак излезе ли? Уште нема?
Пишав јасПа јас како што гледам така и е се е околу кракот, нико уште нема напишано импресии од играта можеби затоа што сите чекаат крак
И јас[DOUBLEPOST=1413239244][/DOUBLEPOST]https://onedrive.live.com/redir?resid=D30B7FC1C271FDAA!106&authkey=!AA_ySVSy2yQU1Nk&ithint=video,mp4Пишав јас
И да, екстра е
Од сеа ќе почнам видеа со голови што сум давал да постирам![]()
Da igras fut offline ti e kako da kupis mecka i da ja vozis na plinceБоље играј офлајн турнирчиња, или во каталогот имаш да купиш ајтем 10утакмици х2 и фактички парите ти ги дуплира а со тоа подоцна ќе си купеш голд пакс и нормално дека полесно ке играш со подобри играчи![]()
Не ме свати.Da igras fut offline ti e kako da kupis mecka i da ja vozis na plince![]()