FIFA 15

• Креатор на темата Креатор на темата Martin
  • Време на започнување Време на започнување
Заебете крак сакам онлине да ја играм,да не знае некој во која продавница во мк може да се најде играва?
А зошто да ја купуваш на ЦД, кога ти е потребен само кејот? Во продавница испод 3000ден нема да бидеш за разлика ако земаш само кеј, околку 1800ден.

А зошто да ја купуваш на ЦД, кога ти е потребен само кејот? Во продавница испод 3000ден нема да бидеш за разлика ако земаш само кеј, околку 1800ден.
Е ајде де ама кај да го најдам кејот.Се надевам не мислеше на тој покрај вардар оти тој знам кај е.

Последно уредено:
Е ајде де ама кај да го најдам кејот.Се надевам не мислеше на тој покрај вардар оти тој знам кај е.
Има еден и во Охрид :D
Оди cjs cd keys, сигурна страна, меѓу најефтините сајтови. Ако ги лајкниш на ФБ имаш lifetime 5% попуст.

Здраво, нов сум во ова, па да ве прашам: Сакав да ја купам Фифава од Ориџин, каде што кошта 60 евра (59.99, за ПЦ). Но, гледам дека има само key за 28 фунти, што е многу поевтино.. е сега ако земам само key што треба да направам, да ја симнам од торент и само да го пишам key-от, и ќе можам да играм ултимејт тим? Фала на одговор

Здраво, нов сум во ова, па да ве прашам: Сакав да ја купам Фифава од Ориџин, каде што кошта 60 евра (59.99, за ПЦ). Но, гледам дека има само key за 28 фунти, што е многу поевтино.. е сега ако земам само key што треба да направам, да ја симнам од торент и само да го пишам key-от, и ќе можам да играм ултимејт тим? Фала на одговор

Ти го праќаат они key-от на меил, и на Ориџин има опција redeem product code го внесуваш таму key-от и ќе почне да ти се симнува... Ете и на постот погоре имаш опција за уште поефтино.

Ти го праќаат они key-от на меил, и на Ориџин има опција redeem product code го внесуваш таму key-от и ќе почне да ти се симнува... Ете и на постот погоре имаш опција за уште поефтино.
Фала ти многу! Зошто да лупам толкави пари, многу поевтино иди вака, бар и контролер ќе излезе со остатокот :vozbud:

rq0eyzO.gif

goodbye social life :DD

Има некој со ПС4 што ја има играва бе? :D
Ајде да искористиме дур е викендов free за онлајн играње, да решам некој :D[DOUBLEPOST=1411763177][/DOUBLEPOST]Ова не е можно. Кое :гомце: се овие серверите.. omg omg :facepalm:
Сега дури ги разбирам луѓето што цело време пишуваат за серверите. Просто неигриво е.
Кога ќе ми текни, па уште 60долари годишно да плаќам за online :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Последно уредено:
Има некој со ПС4 што ја има играва бе? :D
Ајде да искористиме дур е викендов free за онлајн играње, да решам некој :D[DOUBLEPOST=1411763177][/DOUBLEPOST]Ова не е можно. Кое :гомце: се овие серверите.. omg omg :facepalm:
Сега дури ги разбирам луѓето што цело време пишуваат за серверите. Просто неигриво е.
Кога ќе ми текни, па уште 60долари годишно да плаќам за online :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
Ja imav opcija od murrica ili da mi zemat Fifa 15, ili x360 wifi controller za PC. Na kratko se navrativ na site frki sho gi imav so 14, i glavnoto prashanje beshe: Dali da se macham na tastatura, da igram so lag, da kinam nervi radi shit serveri, ili da si igram na profi controller like a boss. Guess what i chose.

Ме нервира во кариера што секогаш се случува нешто нелогично. Еве Хазард во прва сезона потпишува нов договор, и во јануари бара трансфер, бордот одлучува да го продаде и автоматски си го продава штом почне трансфер периодот :mad::mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom