Dr.House
Аудиофил
- Член од
- 18 февруари 2010
- Мислења
- 2.549
- Поени од реакции
- 3.847
Изгасив ама пак малку сецка не е баш smoothизгаси origin in-game overlay од origin options
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Изгасив ама пак малку сецка не е баш smoothизгаси origin in-game overlay од origin options
А зошто да ја купуваш на ЦД, кога ти е потребен само кејот? Во продавница испод 3000ден нема да бидеш за разлика ако земаш само кеј, околку 1800ден.Заебете крак сакам онлине да ја играм,да не знае некој во која продавница во мк може да се најде играва?
Е ајде де ама кај да го најдам кејот.Се надевам не мислеше на тој покрај вардар оти тој знам кај е.А зошто да ја купуваш на ЦД, кога ти е потребен само кејот? Во продавница испод 3000ден нема да бидеш за разлика ако земаш само кеј, околку 1800ден.
Има еден и во ОхридЕ ајде де ама кај да го најдам кејот.Се надевам не мислеше на тој покрај вардар оти тој знам кај е.
http://www.hotukdeals.com/deals/pc-origin-fifa-15-ultimate-edition-mexican-origin-store-27-1936106Е ајде де ама кај да го најдам кејот.Се надевам не мислеше на тој покрај вардар оти тој знам кај е.
Здраво, нов сум во ова, па да ве прашам: Сакав да ја купам Фифава од Ориџин, каде што кошта 60 евра (59.99, за ПЦ). Но, гледам дека има само key за 28 фунти, што е многу поевтино.. е сега ако земам само key што треба да направам, да ја симнам од торент и само да го пишам key-от, и ќе можам да играм ултимејт тим? Фала на одговор
Фала ти многу! Зошто да лупам толкави пари, многу поевтино иди вака, бар и контролер ќе излезе со остатокотТи го праќаат они key-от на меил, и на Ориџин има опција redeem product code го внесуваш таму key-от и ќе почне да ти се симнува... Ете и на постот погоре имаш опција за уште поефтино.
Ja imav opcija od murrica ili da mi zemat Fifa 15, ili x360 wifi controller za PC. Na kratko se navrativ na site frki sho gi imav so 14, i glavnoto prashanje beshe: Dali da se macham na tastatura, da igram so lag, da kinam nervi radi shit serveri, ili da si igram na profi controller like a boss. Guess what i chose.Има некој со ПС4 што ја има играва бе?
Ајде да искористиме дур е викендов free за онлајн играње, да решам некој[DOUBLEPOST=1411763177][/DOUBLEPOST]Ова не е можно. Кое
се овие серверите.. omg omg
Сега дури ги разбирам луѓето што цело време пишуваат за серверите. Просто неигриво е.
Кога ќе ми текни, па уште 60долари годишно да плаќам за online![]()
Нема.Уште ли нема крак?
ОК. Пиши ако има. Зошто секогаш со ФИФА вакви проблеми има? Зошто со другите игри не е така? Штом ќе излезе си ја има на торент со се крак.Нема.