FIFA 15

• Креатор на темата Креатор на темата Martin
  • Време на започнување Време на започнување
Мене ми сецка со 8 гига рам и радеон 7750 ddr5, а читам дека некои и со послаби карти ја играле без проблем...

Меѓутоа слаб ми е процесорот, intel sandy bridge pentium core g860 (јбг кога го купував бев кнап со пари па немав за некој подобар)...

Некој поискусен да ми каже колку зависи процесорот за самата игра и дали ако купам некој подобар, на пример некој i3 ќе може да ја играм без проблем ?

Фала однапред.
Рамот ти е тамам,графичката може да помине,али процесорот ти е под минималните системски побарувања, ќе ти треба минимум core i5 процесор за да ја играш без проблем.[DOUBLEPOST=1410342884][/DOUBLEPOST]
Јас на лап топ на i3 со 4 гига рам и Intel HD 4000 ја играм без сецкање и без проблем на high rendering. Искрено се зачудив.
Да ама со колку фрејма си проверил?Сигурно не со повеќе од 20.

Последно уредено:
Вo settings ми е наместено locked at 60fps. Се приметува лаг на replays. Се друго е супер.

Ај некој ако има торент од демото за ПЦ нека прати ПП или пак нека го прикачи на некој од торент сајтовите ако сака :)

Ај некој ако има торент од демото за ПЦ нека прати ПП или пак нека го прикачи на некој од торент сајтовите ако сака :)
Што ке ти е торент за демо?
Оди на нивната страна, го имаш бесплатно.

Иначе за ПС3 демото е веќе излезено, може да се симнува, го има на сторот.

Аман бе спушташ оригин инсталираш се регистрираш и тоа е тоа ваљда за толку си писмен.

Аман бе спушташ оригин инсталираш се регистрираш и тоа е тоа ваљда за толку си писмен.

знам тоа бре, немора да се навредуваме одма. Али ме мрзи у моментов, ќе симнам вечер :D

Дечки, јас не ја доунлоадирав Демово преку ориџин, туку од некој рендом линк, нема везе... Дали ако ја доунлоадирам преку ориџин, нема да излегува ова..

Attachments

• Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    32,4 KB · Прегледи: 30
Немав интернет до сега значи пробав да уклучам фифа15 без интернет истото. Немам најдено решение ако најдеш пиши.
Ви пишаа де.
Ви треба најнов Framework. Инсталирајте 4.5.1 верзија, ако и така нејке тогаш сите со ред.

Дај ти кажи контролите на џојстик како да се наместат :D
Еша ако имаш од овие малку поквалитетните џестици, идеш на алтернате и само Р2 со Л2 мењаш. (јас ни ова не го менувам)
А ако имаш од тие грдите U com тогаш малку ќе се помачиш. Мора да видиш кое копче за што ти е, па по принципот swap mode да ги смениш if you know what i mean :)
if you dont, give me teamviewer :D

Edit: R2 so R1 :D

Рамот ти е тамам,графичката може да помине,али процесорот ти е под минималните системски побарувања, ќе ти треба минимум core i5 процесор за да ја играш без проблем.[DOUBLEPOST=1410342884][/DOUBLEPOST]
Да ама со колку фрејма си проверил?Сигурно не со повеќе од 20.

Рам 8гига Радеон 4600 Процесор i3 Сецка што да намалам да не сецка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom