HellRaiser
Реметам кајганџии
- Член од
- 1 јануари 2014
- Мислења
- 815
- Поени од реакции
- 855
Ќешки да е така,во тој случај денот на независноста ќе се слави уште еден ден.и лани така викаа ама испадна на 9ти во 10-11 часот сабајле. Па сеа ќе видиме здравје![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќешки да е така,во тој случај денот на независноста ќе се слави уште еден ден.и лани така викаа ама испадна на 9ти во 10-11 часот сабајле. Па сеа ќе видиме здравје![]()
FIFA 15 Demo Release Date and PlatformsЌешки да е така,во тој случај денот на независноста ќе се слави уште еден ден.
За pc на 10-ти убо реков јас ќе каснат овие со демото за pc.http://www.twitch.tv/hanskristian10
Tipov ima pusteno striming, go igra vo zivo demoto, za pc ja nema, ali da ne izleze za xbox.. Vaka mi izgleda predobro, ke vidime do vecer koga ke izleze i za pc..
Sent from my iPhone using Tapatalk
За pc на 10-ти убо реков јас ќе каснат овие со демото за pc.

Уште подобро,што побрзо тоа подобро,едвај чекам да видам како ќе изгледа новиот ignite engine на pc и како ќе оди на мојата машина.Od EA oficijalno objavija deka demoto ke bide dostapno denes.
Sent from my iPhone using Tapatalk

Како мислиш не е тоа тоа ?Линк за демото за xbox 360
Секако, не е тоа тоа ама сепак има подобрувања од лани, не е истата игра само пуштена под ново име. Чекам за РС сега па ќе видиме разлика.
Не е иста верзијата за xbox 360/ps3 и xbox one/ps4/pc.Како мислиш не е тоа тоа ?
Демото за PC може да се спушти од тука,фантастично изработена игра значи.
Дечкото има 12 години.Fintava na msn bese stara... aj porasnete pred da se logirate.
Иначе, хелрејзер, стварно ме исплаши 
Дечкото има 12 години.Иначе, хелрејзер, стварно ме исплаши
![]()