FIFA 14

• Креатор на темата Креатор на темата Martin
  • Време на започнување Време на започнување
Значи кај мене со кракот од скидроу нема никаков проблем.

Добра е оваа 3ДМ верзијата со последниот V.3 крак, нема багови, нема лоша камера. Трансферите се 90% средени, но трансферите што се случија последните денови (Озил, Бејл) не се вметнати, но ако имате оригинал игра со автоматски апдејт се средува тоа, вака морате сами да го едитирате.

Иначе играта е многу добра, подобра од ланската ФИФА, а со она срањето ПЕС2014 нема споредба. Само некако многу дефанзивна ми е, AI-то слабо напаѓа, а многу добро се брани, тешко се даваат голови, но предност е па што и тешко се примаат, за првпат мојата одбрана функционира организирано а не како претходните верзии кога сите одбранбени си тераа како муви без глави.

Ќе излезе апдејт за 3DM верзијата од moddingway. Ќе треба да го симнете file loader-от за ФИФА од неговиот сајт и така ќе ги направите трансферите.

Заебанција е ова со трансферите. Сепак најубо да си ја купам :)

кај мене ниедна фифа неќе,ни 3DM ни ultimate edition незнам што е работава ги пробав сите кракови,апдејти со ориџин без ориџин,неќе и неќе а ми се игра ми се плаче undefined

Ај ако може да ми објаснете како се става кракот.Зошто не бива повторно ја инсталирав играта го ставив кракот ќе ја оклучам и FIFA 14 HAS STOPPED WORKING така нешто беше :mad::):D.

aj cim izleze sega ako moze nekoj da mi prati po pp link od igrata i krakot bi bil blagodaren

Ај ако може да ми објаснете како се става кракот.Зошто не бива повторно ја инсталирав играта го ставив кракот ќе ја оклучам и FIFA 14 HAS STOPPED WORKING така нешто беше :mad::):D.

кој крак го стави?

Ја пуштам играта одборам тимови се лоадира стига до арена и одма FIFA 14 stopped working.
Ај некој по ПП нека ми прати step-by-step инсталација можда грешам јас некаде.

п.с. Се е спуштено од Skidrow.

За тие што играта им прави FIFA 14 stopped working.
Зависи до кракот. Јас прво од 3ДМ го ставив кракот и бидејки камерата ме заебаваше, реков да ставам апрејт, после крак верзија 2, па после 3.
Со верзија 2 откако ке ги одберев тимовите играта ми крашуваше, а со В3 не се ни пушташе.
Ја симнав од ново САМО 3дм верзијата што е на замунда и сега си тера ОК. До душа после 2 утакмици почнува камерата да заебава, ама ја исклучувам играта и од ново ја пуштам.
Некои што се жалеа на многу црвени картони со тој крак, кај мене такво нешто нема.

Јас ја симнав оваа верзија FIFA 14 Ultimate Edition – MULTI 14 – FULL UNLOCKED, нема потреба од инсталирање. Потоа симнав FIFA 14 Crack Only V3, и потоа од moddingway пачот за фаците и трансферите. Два дена играм не ми прави проблеми.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom