FIFA 14

• Креатор на темата Креатор на темата Martin
  • Време на започнување Време на започнување
Иначе околу играта.
Не ми е јасно зошто сеуште глупиве од ЕА, не направат РАНДОМ опција за стадион, рандом pitch и успат рандом време?
Што ги кошта у пм да идат :D

:facepalm: Сериозно прашуваш? Демото не е игра, туку дел од играта...

Они требале да ја стават целата игра и опциите да бидат заклучени и да бара сериал. Потоа кој има сериал нека стави, кој не крак и завршена работа. Сеа ќе треба поново симнување и инсталирање. Некои демо игри се целосни на неколку дена, а после бараат сериал. :facepalm:

Они требале да ја стават целата игра и опциите да бидат заклучени и да бара сериал. Потоа кој има сериал нека стави, кој не крак и завршена работа. Сеа ќе треба поново симнување и инсталирање. Некои демо игри се целосни на неколку дена, а после бараат сериал. :facepalm:

Тоа не е демо веќе него trial верзија. Демо е дел од игра не е целосна игра и е бесплатно

Тоа не е демо веќе него trial верзија. Демо е дел од игра не е целосна игра и е бесплатно

Да да, помешав демо со триал. :D Па тогаш требало триал да стават, демото не се исплати да чекаш да го симнеш само за 3 минутна утакмица. Се надевам дека овие денови ќе излезе reloaded, па да го деинсталирам демово. :)

FIFA 14 DEMO и FIFA 14 FULL верзија сосема различен гемплеј. Гемплејот на демото е многу подобар.

Ете во што била работата .. прво треба апдејтот да се стави па после кракот , засега нема затресено камерата или пак да крашне играта.

Спуштете ја 3DM верзијата, за неам има доста пачеви од moddingway за едитирање на играва.
Ја симнувам баш таа верзија зашто таа ја најдов само. Истата е ко другиве или само таа е? Не сум запознаен.

Иста е да... ќе симнете само верзија 1, 2 и 3 на кракот и ќе ја пуштате од 3тата и работи се одлично.. Само зашо нема пач за трансфери? Бејл не е во Реал и Озил не е во Арсенал :confused:

Многу багови јас мислам најдобро да се чека релоадед верзијата..Другиве ми крешнуваат..Чаре за да не крешнува и ова со апдејтов неќе ни тоа?

Иста е да... ќе симнете само верзија 1, 2 и 3 на кракот и ќе ја пуштате од 3тата и работи се одлично.. Само зашо нема пач за трансфери? Бејл не е во Реал и Озил не е во Арсенал :confused:
Симната ми е 90% 3DM инаку како така не се направени трансферите? Не ми се верува некако, ФИФА е ова не ПЕС.

Симната ми е 90% 3DM инаку како така не се направени трансферите? Не ми се верува некако, ФИФА е ова не ПЕС.

Ти кажувам сега другар, ќе те лажам ли? Секад е така, од последниот трансфер период ги нема играчите.

Ти кажувам сега другар, ќе те лажам ли? Секад е така, од последниот трансфер период ги нема играчите.
Не да ме лажеш али 10 години ФИФА играм немало такво нешто да нема направено некој трансфер. Ја симнав оваа 3DM али не ја инсталирам. Ќе се чека RELOADED најверојатно читам не се игра ни оваа џабе кракот.

И за конзолите pre-release излезе и ги немаше трансферите, па мораше да се апдејтираат преку интернет.

Sent from space using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom