Кико Д.
ULTRAS - way of life
А зошто да се кракира кога е FREE?
Некој не знај зошто служи кракот

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А зошто да се кракира кога е FREE?
Сериозно прашуваш? Демото не е игра, туку дел од играта...
Они требале да ја стават целата игра и опциите да бидат заклучени и да бара сериал. Потоа кој има сериал нека стави, кој не крак и завршена работа. Сеа ќе треба поново симнување и инсталирање. Некои демо игри се целосни на неколку дена, а после бараат сериал.![]()
Тоа не е демо веќе него trial верзија. Демо е дел од игра не е целосна игра и е бесплатно
Ја симнувам баш таа верзија зашто таа ја најдов само. Истата е ко другиве или само таа е? Не сум запознаен.Спуштете ја 3DM верзијата, за неам има доста пачеви од moddingway за едитирање на играва.
Симната ми е 90% 3DM инаку како така не се направени трансферите? Не ми се верува некако, ФИФА е ова не ПЕС.Иста е да... ќе симнете само верзија 1, 2 и 3 на кракот и ќе ја пуштате од 3тата и работи се одлично.. Само зашо нема пач за трансфери? Бејл не е во Реал и Озил не е во Арсенал![]()
Симната ми е 90% 3DM инаку како така не се направени трансферите? Не ми се верува некако, ФИФА е ова не ПЕС.
Не да ме лажеш али 10 години ФИФА играм немало такво нешто да нема направено некој трансфер. Ја симнав оваа 3DM али не ја инсталирам. Ќе се чека RELOADED најверојатно читам не се игра ни оваа џабе кракот.Ти кажувам сега другар, ќе те лажам ли? Секад е така, од последниот трансфер период ги нема играчите.