FIFA 14

• Креатор на темата Креатор на темата Martin
  • Време на започнување Време на започнување
кој крак го стави?

Пробав повеќе кракови некои од ове тој првиот што излезе пред 2 дена,а некои и од јутуб најдов ама ништо работа ја имам верзијата на НОСТЕАМ па така да ај те молам по пп или кај сакаш објасни што е проблемот па ако сакаш кажи како да ја инсталирам...:)

Ја симнав 3дм верзијата и неможам да го средам тресењето на камерата. Дај по пп некој нека ми прати лин и објасни. :)

Јас ја симнав оваа верзија FIFA 14 Ultimate Edition – MULTI 14 – FULL UNLOCKED, нема потреба од инсталирање. Потоа симнав FIFA 14 Crack Only V3, и потоа од moddingway пачот за фаците и трансферите. Два дена играм не ми прави проблеми.

Како успеа да го инсталираш пачот?

Ја немам проблеми со камерата, ама затоа црвени картони у Career Mode фрчат на сите страни. Иначе ја имам FIFA 14 Ultimate Edition апдејтирана и кракирана со FIFA 14 Update 1 & Crack v2 [3DM].

Ја немам проблеми со камерата, ама затоа црвени картони у Career Mode фрчат на сите страни. Иначе ја имам FIFA 14 Ultimate Edition апдејтирана и кракирана со FIFA 14 Update 1 & Crack v2 [3DM].

Во Player Career Mode истото ми се случува, после месец дена и ми дава известување дека ме тргнале од менаџерската позиција иако играм лево крило во клубот. Треба да ја рестартирам играта за да се среди. Арно ама после 2-3 недели пак истото.

Деновиве највероватно изелгува FIFA 14 Reloaded таа е најубава верзија и нема да имате ниаков проблем со кракот.

Дечки ви искочи crack fix V4, пробајте (на скидроу страната го има), сигурно ќе ви ги поправи сите багови..
Само не ми е јасно зашто уште не прават пач за трансфери..

кај мене го реши проблемот со крашнувањето на 3дм верзијата.

Фала многу брат средив и јас ај да видам дали ќе имам проблеми со камерата :).
--- надополнето: 15 октомври 2013 во 14:50 ---
Офф и кај мене се тресе камерата веднаш на првата утакница и во првите минути :mad:

Фала многу брат средив и јас ај да видам дали ќе имам проблеми со камерата :).
--- надополнето: 15 октомври 2013 во 14:50 ---
Офф и кај мене се тресе камерата веднаш на првата утакница и во првите минути :mad:

Стави ли V4 crack ?

на замунда имате крак апдејт за проблемите со играта.Засега камерата не прави проблеми ама живци ми корне што секој најмал контакт е фаул и црвен картон.Многу е срање така кај се пазам цела утакмица и на крај најмал контакт ми вади црвен и на крајот на секоја утакмица имам по најмалце 2-3 црвени....

Јас не ни можам да ја пуштам, вие ми зборите за картони нешто. Не сфаќам, направив се како што треба...

Дечки дали може да се игра ФИФА на лаптоп?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom