FIFA 14

• Креатор на темата Креатор на темата Martin
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе може да ми дадете линк да ја симнав Фифа 14 по приватна порака? Фала

сеа читам изгледа нема крај уште:(
само да не чекаме ко лани со недели у пм:mad:

FIFA.14-ULTIMIATE.EDITION-SC
ајде!:)

Ова на Fake ми изгледа затоа што на пиратите не им менува дали е Ултимејт или Стандард. Разликата е во тоа што со Ултимејт верзијата добивате неколку голд пакс, а со стандардната ништо. Тоа сето функционира онлајн, така да, нема врска дали е ултимејт или обична.
Да немав ПС4 порачано, досега веќе ке ми беше купена и на официјалниот датум ке ја играв :)

Ова на Fake ми изгледа затоа што на пиратите не им менува дали е Ултимејт или Стандард. Разликата е во тоа што со Ултимејт верзијата добивате неколку голд пакс, а со стандардната ништо. Тоа сето функционира онлајн, така да, нема врска дали е ултимејт или обична.
Да немав ПС4 порачано, досега веќе ке ми беше купена и на официјалниот датум ке ја играв :)

не верувам дека е фејк затоа што skidrow ја постави,ама како и да е без крак е...

Цело време заборавам да прашам.
На демово цело време кога ќе ја пуштам играва треба да менувам контроли.
Најверојатно нема вака да биде на комплетната игра ? Пошто ако е значи нема да може да се изигра кариера бидејќи цело време ќе се рестартира.

Инаку има излезено некаде комплетен торент за играва или ќе почекаме уште некој ден ? Бидејќи има некои што веќе ја играат играва што си ја имаат нарачано оригинал

Дека е демо мора секое уклучвање да ги местиш контролите.
И на 13ката така беше. Сигурно нема да биди така во финалната верзија.

Нема да биде, и на ланското демо беше така, во фул верзијат еднаш си местиш и тоа е. А за торенти има, ама без крак се. Јас си симнав еден, сега го чекам кракот, дали вечер утре, најкасно до вторник би требало да го има.

Ептен го прават комплицирано местењето контроли. На оние постари верзии се местеше едноставно и толку, а сега ти треба саат време да наместиш и на крај пак не е како што сакаш.

Ептен го прават комплицирано местењето контроли. На оние постари верзии се местеше едноставно и толку, а сега ти треба саат време да наместиш и на крај пак не е како што сакаш.

На прв поглед, да, сварно е сложено. Исто така за нови корисници.
Финтата е во тоа што треба да им навлезеш во нивната логика, тогаш нема да имаш проблем. Јас контролите за 1минута ги местам. Али ќе кажам дека на 11ката го имав овај проблем, кога почнав да ја играм фифава :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom