FIFA 14

• Креатор на темата Креатор на темата Martin
  • Време на започнување Време на започнување
ај да ве замолам за едно другаче е спуштена е од skirow верзијана ама ај ако мојт некој по пп да ми пуштит линк од крак и апдејт

Нема сеуште.

Многумина сеуште велатт дека ова е масло на EA и Reloaded за да продадат што повеќе оригинални копии. А, од друга страна наводно, екипата, тако звана Reloaded, има изјавено дека играта е тешка да се кракне на начинот на кој тие сметаат дека треба. Затоа и волку чекање..

Му крашира на некој после прва сезона во Кариер модот или само кај мене е така?

Ќе ми каже ли некој како да бранам пенали на џоjстик бе? :D

Ги пробал некој Moddingway пачовите на 3DM верзијата (со крак v5)?

Ги пробал некој Moddingway пачовите на 3DM верзијата (со крак v5)?

Со новиот крак не, јас си терам со стариот v.3 немам проблеми, пачовите ги имам сите инсталирано до последната верзија, плус некои други модови, се работи добро без крашови и проблеми.

Fifa 14 3DM верзија , Update 1&2 крак v5, и пак имам проблем наречен black screen .... Чаре ? :(

Па добро, како и да е :)
Бројкиве се мултифункционални. Заборавив да спомнам кога браниш пенал, на нив се брани. 4 лево се фрлаш, 6 десно.

Пошо глеам се разбираш, дали ќе можеш да напраиш конфиг фајл за стрелките обични да се? Или па ако не ти е тешко да објасниш како сам да го напраам, фала однапред :-)

Пошо глеам се разбираш, дали ќе можеш да напраиш конфиг фајл за стрелките обични да се? Или па ако не ти е тешко да објасниш како сам да го напраам, фала однапред :)

Ај пробај на предходната страна копирај го conf фајлот во Фифа фолдерот во Документс, ако сеуште не ти се оди на стрелките, пиши, ќе ти кажам.

Jas nesto utinjam vo podesuvanje ili kontrolite za joystick gi napraile tolku debilni sto nemoze da se podesat. Ni kocka, ni triagolnik se znae. Nekoj da dade hint za podesuvanje ako moze....

Jas nesto utinjam vo podesuvanje ili kontrolite za joystick gi napraile tolku debilni sto nemoze da se podesat. Ni kocka, ni triagolnik se znae. Nekoj da dade hint za podesuvanje ako moze....

Контролите не можеш да ги конфигурираш како што е на 90+% од игрите, туку едноставно треба SWAP да им правеш, т.е. да ги мењаш една со друга.
Пр. доколку (рецимо) шутот ти е каде што треба да наткреваш, тогаш треба да направиш swap на шутот со КОЦКА. Пример доколку пас ти е на триаголник. Треба да направиш swap пасот со Х-от.
Се надевам ме свати што сакам да кажам. Истата проблематика е и со тастатурата кога сакаш да ги наместиш командите на стрелките.

Си се местат бе командите и на стреликте, само горе во мениото сменете место Custom ставете Alternative или нешто слично беше, пробајте мора да успее.

Fifa 14 3DM верзија , Update 1&2 крак v5, и пак имам проблем наречен black screen .... Чаре ? :(

Anyone ???

Не бе не, све пробав и конфиг фајлот го сменив и се, сите останати контроли ок се за мењање али тие за движење никако не може да се сменат, пишува дека се на десните бројчиња нумпад 2-4-6-8 али пак не работи тоа мора на тие смрдливите дефаулт контроли.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom