ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.881
- Поени од реакции
- 44.404
Ај ја пуштиш и јас, ваљда ќе биде нешто упм.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај ја пуштиш и јас, ваљда ќе биде нешто упм.
Море веќе ако не можете да се снајдете, јас ќе направам торент од мојата игра, и ќе ви пратам.
И онака играта е директ ту плеј. Не треба инсталирање.
Има на замунда, во еден торент, пишува: update1 i update2. Прво првиот го копираш, после вториот, па кракот.
Кракот е v5.
Торентов околу 3-4 гига мислам дека беше.
Епа тие ги инсталирав све шо се и на тие апдејти со тој крак несе сите транфери напраени имат само некој а за тие шо беа последните деној ги немат пр ко (озил,бел и уште многу други)
Тебе сите ок ти се или и кј тебе е исто?
Момци како да ги средам контролите, да не играм со маус ?Иначе 3DM верзијата со апдејтите 1,2 и кракот v5 одлично работат кај мене
![]()
Наместив пас,топка во фор и останатите. Неможам да најдам кај се за движење на играчот(или нема или ја сум слеп.)Оди во гејм сетингс и контролс.
Иначе ептен педерски е transfer search-от. Има ли некоја шанса да напраам да ми ги дава по јачина а не по азбучен ред?
Ама сеа коа ќе ми текне, не ги дава оценките на играчите. Ептен заебано е направено, сеа јас да барам играчи од 18-21 година на пример ќе ми ги даде по азбучен ред сите, педеризам.
Наместив пас,топка во фор и останатите. Неможам да најдам кај се за движење на играчот(или нема или ја сум слеп.)Оди во гејм сетингс и контролс.
Иначе ептен педерски е transfer search-от. Има ли некоја шанса да напраам да ми ги дава по јачина а не по азбучен ред?
Ама сеа коа ќе ми текне, не ги дава оценките на играчите. Ептен заебано е направено, сеа јас да барам играчи од 18-21 година на пример ќе ми ги даде по азбучен ред сите, педеризам.
Наместив пас,топка во фор и останатите. Неможам да најдам кај се за движење на играчот(или нема или ја сум слеп.)
Пиши ми пп, за да ми текни утре, јас ке ти ги средам.
Пиши ми како сакаш и ќе ти пратам conf фајл.