FIFA 14

• Креатор на темата Креатор на темата Martin
  • Време на започнување Време на започнување
Ај ја пуштиш и јас, ваљда ќе биде нешто упм.

Ај ја пуштиш и јас, ваљда ќе биде нешто упм.

Друже ја ја средив и сеа е ок...симни го прво торемтот кај со пишуе фифа 3дм и најдоле кај Инсталиране : има чекори на инсталација и после тоа има втор линк . И него ке го симнеш и ке продужиш као шо ти пишуе таму. Па ке ти се отвори еден кинески прозор и ке отидеш англиски и готово......барем кај мене така бидна ;) ајт и со срека

Море веќе ако не можете да се снајдете, јас ќе направам торент од мојата игра, и ќе ви пратам.
И онака играта е директ ту плеј. Не треба инсталирање.

Море веќе ако не можете да се снајдете, јас ќе направам торент од мојата игра, и ќе ви пратам.
И онака играта е директ ту плеј. Не треба инсталирање.

Мене веке не ме брои бо таа група. :cool: прееска кога прашав одма ми се разјасни се и башка му пишав процедура на МанУтдЦхампионс....освен ако заглави негде

99% сега или никогаш. :vozbud:
--- надополнето: 17 ноември 2013 во 22:02 ---
Aj честито, тенкс а лот!

Има на замунда, во еден торент, пишува: update1 i update2. Прво првиот го копираш, после вториот, па кракот.
Кракот е v5.
Торентов околу 3-4 гига мислам дека беше.

Епа тие ги инсталирав све шо се и на тие апдејти со тој крак несе сите транфери напраени имат само некој а за тие шо беа последните деној ги немат пр ко (озил,бел и уште многу други)
Тебе сите ок ти се или и кј тебе е исто?

Епа тие ги инсталирав све шо се и на тие апдејти со тој крак несе сите транфери напраени имат само некој а за тие шо беа последните деној ги немат пр ко (озил,бел и уште многу други)
Тебе сите ок ти се или и кј тебе е исто?

Не се средени трансферите. :)

Момци како да ги средам контролите, да не играм со маус ? :D Иначе 3DM верзијата со апдејтите 1,2 и кракот v5 одлично работат кај мене :)

Момци како да ги средам контролите, да не играм со маус ? :D Иначе 3DM верзијата со апдејтите 1,2 и кракот v5 одлично работат кај мене :)

Оди во гејм сетингс и контролс. :D

Иначе ептен педерски е transfer search-от. Има ли некоја шанса да напраам да ми ги дава по јачина а не по азбучен ред?

Ама сеа коа ќе ми текне, не ги дава оценките на играчите. Ептен заебано е направено, сеа јас да барам играчи од 18-21 година на пример ќе ми ги даде по азбучен ред сите, педеризам.

Иначе ептен педерски е transfer search-от. Има ли некоја шанса да напраам да ми ги дава по јачина а не по азбучен ред?

Ама сеа коа ќе ми текне, не ги дава оценките на играчите. Ептен заебано е направено, сеа јас да барам играчи од 18-21 година на пример ќе ми ги даде по азбучен ред сите, педеризам.
Наместив пас,топка во фор и останатите. Неможам да најдам кај се за движење на играчот(или нема или ја сум слеп.)
--- надополнето: 18 ноември 2013 во 00:24 ---

Наместив пас,топка во фор и останатите. Неможам да најдам кај се за движење на играчот(или нема или ја сум слеп.)

Епа тие ти се лефт стик бла бла нешто. Ама нема да ти дае да ги наместиш на стрелките.. Земи види на кое ти е лефт стик ап, и смени го кај што ти е ап ароу. И тоа автоматски ќе ти се намести. Знам оти не ме разбра, ама не ме бива за објаснување. :D

Пиши ми пп, за да ми текни утре, јас ке ти ги средам.
Пиши ми како сакаш и ќе ти пратам conf фајл.

Пиши ми пп, за да ми текни утре, јас ке ти ги средам.
Пиши ми како сакаш и ќе ти пратам conf фајл.

Дај кажи некоја финта за трансферите има ли? Да не ми ги дава по азбучен ред и да ми го дава рејтингот на играчите? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom