FIFA 12

• Креатор на темата Креатор на темата ViktorDi
  • Време на започнување Време на започнување
Не мора да вадите кабли или да го едитирате hosts фајлот. Едноставно блокирајте му пристап до интернет на егзекутабилниот фајл познат како fifa.exe. Problem solved.

Како се прави тоа ?

Не знам дали некој го постирал, али мора да се види ова.
Јес да конкурентската игра е багосана, ама со ова не може да се мери.

Не знам дали некој го постирал, али мора да се види ова.
Јес да конкурентската игра е багосана, ама со ова не може да се мери.

Ситуацијата е 1 in a million.

Da ne ja prodava nekoj igrava za Ps3?Stara ili nova ne e vazno.I da ne znae nekoj dali moze da se igra Online bidejki kaj mene na 10-kata me zaebava neso,mi vika Server not found???

дај те некој туториал за одбрана на пенали немам појма како да одбранам пенал со голманот .. незнам ни како да се фрли ..? за на ЏОЈСТИК?

дај те некој туториал за одбрана на пенали немам појма како да одбранам пенал со голманот .. незнам ни како да се фрли ..? за на ЏОЈСТИК?
Се фрла со десниот аналог;)

Ај ке ве молам за помош..ја имав ја али пошто го преинсталирав Windows сега морав пак на ново имаше некој вирус претходно во играта изгледа...е сега ја инсталирав пак поново и пред да ја шутне топката Руни пишува EA servers are not available at this time.Try again later.Помош што да се направи? :)

Ај ке ве молам за помош..ја имав ја али пошто го преинсталирав Windows сега морав пак на ново имаше некој вирус претходно во играта изгледа...е сега ја инсталирав пак поново и пред да ја шутне топката Руни пишува EA servers are not available at this time.Try again later.Помош што да се направи? :)
Ентер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom