FIFA 12

Член од
7 септември 2008
Мислења
693
Поени од реакции
21
Не мора да вадите кабли или да го едитирате hosts фајлот. Едноставно блокирајте му пристап до интернет на егзекутабилниот фајл познат како fifa.exe. Problem solved.
Како се прави тоа ?

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Не знам дали некој го постирал, али мора да се види ова.
Јес да конкурентската игра е багосана, ама со ова не може да се мери.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Како се мењаваат контроли на џојстик?

Член од
27 септември 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
870
Da ne ja prodava nekoj igrava za Ps3?Stara ili nova ne e vazno.I da ne znae nekoj dali moze da se igra Online bidejki kaj mene na 10-kata me zaebava neso,mi vika Server not found???

Член од
2 август 2010
Мислења
39
Поени од реакции
13
дај те некој туториал за одбрана на пенали немам појма како да одбранам пенал со голманот .. незнам ни како да се фрли ..? за на ЏОЈСТИК?

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
дај те некој туториал за одбрана на пенали немам појма како да одбранам пенал со голманот .. незнам ни како да се фрли ..? за на ЏОЈСТИК?
Се фрла со десниот аналог;)

Ace CFC

KTBFFH
Член од
15 октомври 2009
Мислења
362
Поени од реакции
22
ај дајте линк,ако имат нов пач за трансфериве со беа..:cool:

R

Roten 96

Гостин
Ај ке ве молам за помош..ја имав ја али пошто го преинсталирав Windows сега морав пак на ново имаше некој вирус претходно во играта изгледа...е сега ја инсталирав пак поново и пред да ја шутне топката Руни пишува EA servers are not available at this time.Try again later.Помош што да се направи? :)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Ај ке ве молам за помош..ја имав ја али пошто го преинсталирав Windows сега морав пак на ново имаше некој вирус претходно во играта изгледа...е сега ја инсталирав пак поново и пред да ја шутне топката Руни пишува EA servers are not available at this time.Try again later.Помош што да се направи? :)
Ентер.

Kajgana Shop

На врв Bottom