FIFA 12

• Креатор на темата Креатор на темата ViktorDi
  • Време на започнување Време на започнување
па нели не може ЛАН?

и за сецкањето ако сака некој нека објасни пак или да копира страната каде што е објаснето, слаб нет имам моментално не можам да вртам страни назад

na legendary igram i gubam nervi :) znacit nekoj ekipi i ne e vozmozno da se tepet ali dobro so tek na vreme se podobruvam vo odbrana.

Добро ај уште еднаш - Дали некој знае како да подесам КОМПЛЕТ КОНТРОЛИ за GAMEPAD???? Гледам у CUSTOM има подесување меѓутоа ми фали опција за топки со фор (стрелки со R-внатре) а без тиа неможе дриблинг. Знае ли некој РЕШЕНИЕ????
--- надополнето: Oct 3, 2011 12:15 AM ---

Многу пропушти 2011, да видиш само каква војна се водеше со СРБИТЕ и ХРВАТИТЕ!!!:vozbud:

Брату значи пред неколку страни оставив *ини фајл каде контролите се максимално средени и за тастатура и за џестик. Значи десниот аналог каде што можеш фор да дадеш е "крстачот" над крстачот т.е. делете, енд, пејџ даун и хоум копчињата, а левиот аналот е на "крстачот" т.е. на бројките од десната страна на тастатурата. Исто така Л2 и Р2 се на З и Ц

здраво, Ке можи некој да ми кажи доколку знае за овај проблем. Значи вака : кога ке ја пуштам играта се појавува позадината на Фифа 12 и така седи едно 1-2 секунди и потоа се исклучува самата. Ако знае некој ве молам нека пиши , Благодарам однапред :)

здраво, Ке можи некој да ми кажи доколку знае за овај проблем. Значи вака : кога ке ја пуштам играта се појавува позадината на Фифа 12 и така седи едно 1-2 секунди и потоа се исклучува самата. Ако знае некој ве молам нека пиши , Благодарам однапред :)

Со рачка играш?

Дајте некој торент проверен со крак што е на некој што не му сецка играва да не е до торентот. Може по ПП. Благодарам однапред.

ODI nekoja strana na nazad iam odgovoreno kako se resavat toj problem !!!

Дајте некој торент проверен со крак што е на некој што не му сецка играва да не е до торентот. Може по ПП. Благодарам однапред.
Ајде имене по ПП пратетеми проверен ЛИНК ама што ви тера без сецкање, изгледа сите имаме симнато од Замунда торентот што ни кочи.

У исто време ги инсталирав и ПЕСот и ФИФАта,абе поужас игра не сум играл.Тоа една таква монотонија шо вчера коа седнав да играм,не знам шо се деси некоја дупка имам...ме буди алармот за у школо јас со џоистик у раце лаптопот у скут и само скрин сејвер пуштено фифата на полувреме глеам 0-0,па ај викам да доиграм да се расонам,коа пак нешо се деси се будам више поминал прв час...

У исто време ги инсталирав и ПЕСот и ФИФАта,абе поужас игра не сум играл.Тоа една таква монотонија шо вчера коа седнав да играм,не знам шо се деси некоја дупка имам...ме буди алармот за у школо јас со џоистик у раце лаптопот у скут и само скрин сејвер пуштено фифата на полувреме глеам 0-0,па ај викам да доиграм да се расонам,коа пак нешо се деси се будам више поминал прв час...
Иди играј онда ПЕС не замарај овде и прекини да го читаш само Мац)) само кај него овој феномен е присутен.

ODI nekoja strana na nazad iam odgovoreno kako se resavat toj problem !!!
абе брат сите страни ги испревртив и не најдов одговор на тој проблем, ајде ако не ти е мака дај копи-пасте па да видам како треба шо треба ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom