FIFA 12

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Добро бе тоа е твое мислење.Јас прочитав дека кај многу не работи али секош се најдвит некој неписмен шо незнајт да инсталират.Она шо мене ме загрижува е односот сидери према лечери.Тоа ке биде голем проблем.
И другпат торентиве скријтеги се коси ова според правилата, и модернаторот се жали
Добро друже, јас ти викам дека кај мене ја тестирав и работи, само следи ги инструкциите таму и се ќе биде во ред...

Член од
13 јули 2009
Мислења
534
Поени од реакции
243
Ova so licava na igracite sto se slucuva e nenormalna rabota. Nikako ne im ide pamet od EA da porabotat na niv. Na bezbroj igraci sto zasluzuvaat da imaat originalni lica oni imaat naj obicni generic lica. Aj na pc ke se snajde covek so ptachovi i slicno ama na konzoli nema resenie.

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.611
Поени од реакции
2.234
Добро друже, јас ти викам дека кај мене ја тестирав и работи, само следи ги инструкциите таму и се ќе биде во ред...
Добро ти верувам.
А каква е играта багнат е плеер импакт енџинот?Какви подобрувања има?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.407
Поени од реакции
85.359
одвај чекам да ја играм играва :)
ако не ми сецка супер ќе биде :) само пак лицата на играчите се малце off

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Добро ти верувам.
А каква е играта багнат е плеер импакт енџинот?Какви подобрувања има?
Пошто немав време многу да играм, неможам многу да кажам, ама со импакт енџинот јас ни на демото немав проблеми, се си е најнормално...

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
Излезе PES 2012 па навалете, пред да ја видите FIFA-та и да ја баталите одма

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
Ова се бараше, pes fanboy памет да ни соли која игра да ја играме...
Абе да нема FIFA LAN годинава што ќе прајте бе демек пак FIFA ќе играте и инает ќе терате, ко ќе расцутит бандерана FIFA ќе е подобра од PES :ROFLMAO:

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Абе да нема FIFA LAN годинава што ќе прајте бе демек пак FIFA ќе играте и инает ќе терате, ко ќе расцутит бандерана FIFA ќе е подобра од PES :ROFLMAO:
Па брат ако е подобра ке играме фала богу :)
Не мислам да го играм она ср*ње од игра кое се вика ПЕС, немислам да се замарам со патчови за лиценцирање на лигите/тимовите/играчите, немислам да ја играм играта што имаше ИСТИ гејмплеј од 2009.
Ви го забрзаа гејмплејот и мислите дека е боље пес? Не.. го вратиле од 2009 :D
Светот иде напред, не назад :P
Чим од IGM е со рејтинг 9.5 нема што да се зборува. Или можда и тие се таму фанови на фифа, или можда цел свет е фан на фифа, па вие така помалку што сте иако "правилно" зармислувате дека ПЕС е боље, дискриминирани сте. Тоа е....

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
Па брат ако е подобра ке играме фала богу :)
Не мислам да го играм она ср*ње од игра кое се вика ПЕС, немислам да се замарам со патчови за лиценцирање на лигите/тимовите/играчите, немислам да ја играм играта што имаше ИСТИ гејмплеј од 2009.
Ви го забрзаа гејмплејот и мислите дека е боље пес? Не.. го вратиле од 2009 :D
Светот иде напред, не назад :P
Чим од IGM е со рејтинг 9.5 нема што да се зборува. Или можда и тие се таму фанови на фифа, или можда цел свет е фан на фифа, па вие така помалку што сте иако "правилно" зармислувате дека ПЕС е боље, дискриминирани сте. Тоа е....
Не спомнав ни 2009 ни 2010 ни 2011 туку новиот 2012, така да џабе лупаш, а да како то FIFA на PC ви е толку добра кога сите знаат дека оваа од PC и таа од XBOX се светлосни години разлика - првата е СРАЊЕ! Само пробај го PES 2012 и ќе прајме муабет!:coffee:

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Не спомнав ни 2009 ни 2010 ни 2011 туку новиот 2012, така да џабе лупаш, а да како то FIFA на PC ви е толку добра кога сите знаат дека оваа од PC и таа од XBOX се светлосни години разлика - првата е СРАЊЕ! Само пробај го PES 2012 и ќе прајме муабет!:coffee:
Го пробав пес и тоа 2рото демо и за разлика од првото е многу подобрено т.е. убрзан е доста гејмплејот, затоа ти кажав дека гејмплејот до вратиле од пес 2009 за со некои подобрености. Тој гејлмпеј од пес НАЈВИШЕ ми се свигал и таа ПЕС 2009 е последната што сум ја играл од нивните сериали зашто наваму како што идат се по катастрофа и покатастрофа, така да КОМПЛЕТНО ја изгубиле они довербата кај мене, бидејки бев СТРАШЕН фан на пес. Кога веке зборуваме за разликата на фифа од пц на конзоли. Да, стриктно фифа 11 на пс3 и пц беше КОМПЛЕТНО различна. Но како и да е и на пц беше баш екстра, а за на пс3 да не праиме муабет, ЛУДИЛО. Е сега како што прочитавме сите од ЕА најавија дека оваа година играта ке биде во СИТЕ свери иста.. и за на пц и за на конзоли. Досегашново играње на фифа 12 многу ме потсејка на фифа 11 на пс3, но со многу подобрени работи и сл. Незнам дали ти си ја изиграл воопшто фифа, или само си изиграл едно полувреме, па од тоа искуство коментираш. Ме чуди ШТО Е ТОА што не ти се свига кај фифа, што те иритира и сл. Јас за пес можам да ти набројам повеке работи :)

Член од
29 октомври 2008
Мислења
1.394
Поени од реакции
259
Ајде бе нека излегува ова ФИФА-ва на замунда :)

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Ајде бе нека излегува ова ФИФА-ва на замунда :)
Абе ако не ти се чека и ако имаш лимит за фрлање направи ја комбинацијата клон-двд + демото, екстра функционира. Ги има сите тимови, сите стадиони, се како што треба, сега јес да не е како она финалното, али сепак, МНОГУ е подобро од демото, дур да излези финалнава така ја чешам крастата :)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Абе ако не ти се чека и ако имаш лимит за фрлање направи ја комбинацијата клон-двд + демото, екстра функционира. Ги има сите тимови, сите стадиони, се како што треба, сега јес да не е како она финалното, али сепак, МНОГУ е подобро од демото, дур да излези финалнава така ја чешам крастата :)
Каде го има CloneDVD од играва? На која страна?
Да ја пробам и да видам што како е. Демото го избришав одма, пошо не можев контролите да си ги наместам како што сакам :)

Kajgana Shop

На врв Bottom