FIFA 12

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
Мнооооооогу е заебана играта, да ен речам катастрофа, PES е годинава ИЗМИЛЕН за FIFA!

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918
Формата на гласање..
Играм фифа 2 утамици не победувам ни една..
Играм пес и ги победувам двете утакмици..
ПЕС е подобар..
Дај бидете реални, фифа е години понапред од ПЕС.. (барем за xbox360 верзијата..)

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
Формата на гласање..
Играм фифа 2 утамици не победувам ни една..
Играм пес и ги победувам двете утакмици..
ПЕС е подобар..
Дај бидете реални, фифа е години понапред од ПЕС.. (барем за xbox360 верзијата..)
Абе не машај Баби и Жаби XBOX со PC!

A

Auditore

Гостин
Конечно успеав да ја изиграм играва со наместени контроли, не знам како но сите контроли ми биле каша попара, а јас се чудев што е работата, дури и брзината на играта ми беше на слоу, не знам што било проблемот со сетинзите.
Како и да е, кога сега ги средив сите можам да кажам иако прв пат пишав дека не сум задоволен, сега впечатоците ми се поправија, но забележав дека кај мене кога ќе наместам Legacy Defending или Tactical Defending одбраната и одзимањето на топките ми функционира исто, а нели според легаси би требало да е како на старите фифи-и, дали и кај вас се дешава ова или само кај мене фифава доживува шокови.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918
Нема шанси да биде на целосната верзија со толку киксови.. Иначе кој би ти купил игра со толку гличови ? Ќе биде се поправено (барем да се надеваме..):)

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.611
Поени од реакции
2.234
Нема шанси да биде на целосната верзија со толку киксови.. Иначе кој би ти купил игра со толку гличови ? Ќе биде се поправено (барем да се надеваме..):)
Премногу се.Мислам дека волку багови неможат да се средат за кратко време.Единствена надеж ми е дека не го пуштиле комплетниот плеер импакт енџин т.е. пуштиле скратена верзија од него.Багови нормално дека очекував но премногу се.Искрено ако го поправат играва ке биде многу добра

Noorotic

пецач на риби
Член од
22 февруари 2011
Мислења
892
Поени од реакции
383
lele се газам од смеење ми отекоа солзи:D::D:D:D WTF, Shaolin soccer!, али ако финалната биде ваква ке биде интересно за играње има да се мочам од смеење.
највероватно за жал ке го вратат стариот од 11ката енџинот

A

Auditore

Гостин
lele се газам од смеење ми отекоа солзи:D::D:D:D WTF, Shaolin soccer!, али ако финалната биде ваква ке биде интересно за играње има да се мочам од смеење.
највероватно за жал ке го вратат стариот од 11ката енџинот
Од каде ти е таа информација дека ќе го вратат енџинот од 11ка?
Ако го вратат супер, иначе ова на ништо не личи.

Kajgana Shop

На врв Bottom