Абе не машај Баби и Жаби XBOX со PC!Формата на гласање..
Играм фифа 2 утамици не победувам ни една..
Играм пес и ги победувам двете утакмици..
ПЕС е подобар..
Дај бидете реални, фифа е години понапред од ПЕС.. (барем за xbox360 верзијата..)
нигде не пиши дека се дискутира само за РС.. и јас си коментирам за мојата конзола.Абе не машај Баби и Жаби XBOX со PC!
Ако и на целосната верзија биде исто како што е на демово, тогаш не играм фудбал годинава
Коментар на видеото: I knew that Messi isn't human ! HHAHAHHAHAA
Премногу се.Мислам дека волку багови неможат да се средат за кратко време.Единствена надеж ми е дека не го пуштиле комплетниот плеер импакт енџин т.е. пуштиле скратена верзија од него.Багови нормално дека очекував но премногу се.Искрено ако го поправат играва ке биде многу добраНема шанси да биде на целосната верзија со толку киксови.. Иначе кој би ти купил игра со толку гличови ? Ќе биде се поправено (барем да се надеваме..)
lele се газам од смеење ми отекоа солзи: WTF, Shaolin soccer!, али ако финалната биде ваква ке биде интересно за играње има да се мочам од смеење.
На хвох не ми се случило ништо вакво.
Од каде ти е таа информација дека ќе го вратат енџинот од 11ка?lele се газам од смеење ми отекоа солзи: WTF, Shaolin soccer!, али ако финалната биде ваква ке биде интересно за играње има да се мочам од смеење.
највероватно за жал ке го вратат стариот од 11ката енџинот