FIFA 11

• Креатор на темата Креатор на темата ViktorDi
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе може да стави некој слика од контролите како ги има наместено за џоистик...за Usb joystick i Generic usb joystic, пошо не знам како да ги пополнам полињата правилно.

Ќе може да стави некој слика од контролите како ги има наместено за џоистик...за Usb joystick i Generic usb joystic, пошо не знам како да ги пополнам полињата правилно.

добро ја симнав играва од замунда и ми се симна во ДМГ фајл и нејке да ми се отвори....знае некој како да отворам ДМГ фајл?

добро ја симнав играва од замунда и ми се симна во ДМГ фајл и нејке да ми се отвори....знае некој како да отворам ДМГ фајл?

Си ја симнала за Мекинтош верзијата чим е дмг фајл.

Си ја симнала за Мекинтош верзијата чим е дмг фајл.

ДА , али на играта пишуваше дека е за пи-си, ај нема везе тоа, значи никако неможам да ја сменам во ISO?

ДА , али на играта пишуваше дека е за пи-си, ај нема везе тоа, значи никако неможам да ја сменам во ISO?
Неможеш, а и да го конвертираш фајлот во ИСО, внатрешните инсталациони фајлови се за мекинтош, така да џабе :)

jao jaka e kako da ja simnam?
--- надополнето: 25 февруари 2012 во 14:11 ---
jao jaka e kako da ja simnam?

ако може некој да ми помогне околу проблемов..
Иам процесор AMD Athlon 64 x2 4400+ 2.3GHz
графичка Nvidia gt220 1gb
2gb RAM
И играва сепак сецка , ако во текот на играта наместам high Priority тогаш има некакво подобрување но сепак далеку од очекуваното...
Проблемов се појави по преинсталација на оперативниот систем.. win 7

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom