FIFA 11

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375

За секоја страна си има посебно копче, не е како на десетката. А мислам дека не може да се селектира голман, само излегуваш со него на копчето кај што пушташ долга топка.

И стварно незнам како не средија тоа играчите после постигнат гол да не влегуваат во него. :mad:
можеш да го управуваш играчот кога даде гол,заврти го да не трча кон голот :)

A

Auditore

Гостин
Абе знаете како се местат оние контроли во гејм сетингс за додавање,шут и остало на менјуал.
Кога играм со гејмпад имам пристап до тие конторли и ставам се на менјуал едвај играм, на таст неможам да влезам да сменам и тоа ме нервира пошо ме интересира дали кога ке ставам леџендари и менјуал ќе можам да сврзам две додавање пошто вака на леџендари е навистина заебано.

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Неможе да ми се игра онлајн играта. Кога стиснам џоин хост ми пише Joining Lan Lobby Room и после 5-6 секунди Connection Lan Has Timed Out. Некој да не знае како може да се среди, пошо реинсталирав ФИФАТА, реинсталирав ГЕЈМРЕНЏЕРОТ, пробав секако но истото увек. Чаре ?
Незнаете а . : )

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Се реинсталирав наново и програмот и играта и се пробав, не бива.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Интересна ситуаци во менаџерот... Можеш да купиш јак играч за малку пари... Пример јас го купив џеко за 12 м. а волзбург бараа 20 м.

Член од
1 октомври 2010
Мислења
14
Поени од реакции
0
Заминав појќе од пола сезона на 2 место се држев на World Class, но испаднав од турнир и одма отказ. :/
Како и да е некој напомена за турнирче? :D

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.024
Поени од реакции
645
Аман со контроливе неможам никако да се снајдам :kesa:!.

П.С ако можете да ми кажете на кое е шут :nesum:?.

Kajgana Shop

На врв Bottom