FIFA 11

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676

ова е од кај едно другарче...неможи да се наместат контролите само вака стои. Помош?

Член од
7 мај 2009
Мислења
710
Поени од реакции
55
абе мене така ми личи или на менаџер првата сезона нема лш

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
На почетокот на оваа тема некој имаше напишано дека трофејот ќе се гледа. Зошто никаде го нема трофејот ко ќе се освои ЛШ и + само 7 играчи се сликаат а не сите?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
На почетокот на оваа тема некој имаше напишано дека трофејот ќе се гледа. Зошто никаде го нема трофејот ко ќе се освои ЛШ и + само 7 играчи се сликаат а не сите?
Така е направено. Играчите слават, има огномет и на крај се сликаат неколку играчи со трофејот. Можело повеќе да се потрудат, ама па до лани ништо немаше. Добро е што им текна бар нешто да стават. :toe:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Ja nikako nemozam da ja najdam kontrolava za da si davam for vo sprint

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Така е направено. Играчите слават, има огномет и на крај се сликаат неколку играчи со трофејот. Можело повеќе да се потрудат, ама па до лани ништо немаше. Добро е што им текна бар нешто да стават. :toe:
Kај мене го нема трофејот :toe:

--- надополнето ---

Ja nikako nemozam da ja najdam kontrolava za da si davam for vo sprint
И јас неможам да ја најдам таа контрола и онаа на која се уклучва голманот. На 2010 беше RShift а на оваа појма немам на кое. Ако знај некој нека кажи ако сака :)

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
abe dajte nekoj dobar link da ja simnam
Ако имаш брз интернет пробај преку торентов јас ја спуштив од таму

http://thepiratebay.org/torrent/5857938/FIFA_11-RELOADED
и ти треба и кракот
http://thepiratebay.org/torrent/5857728/FIFA.11-RELOADED-Crack.Only

Види како иде , дали брзо или споро ја спушта ,ако иде споро батали и барај на замунда.нет

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Najdov. Za sekoj pravec razlicno kopce. Edno poluvreme so edno kopce, drugo so drugo. OMFG!

Ф

Фил Ајви

Гостин
И јас неможам да ја најдам таа контрола и онаа на која се уклучва голманот. На 2010 беше RShift а на оваа појма немам на кое. Ако знај некој нека кажи ако сака :)

За секоја страна си има посебно копче, не е како на десетката. А мислам дека не може да се селектира голман, само излегуваш со него на копчето кај што пушташ долга топка.

И стварно незнам како не средија тоа играчите после постигнат гол да не влегуваат во него. :mad:

Kajgana Shop

На врв Bottom