http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=333325FD-AE52-4E35-B531-508D977D32A6
ова е од кај едно другарче...неможи да се наместат контролите само вака стои. Помош?
Instaliraj go -garant ke pomogne.зошто ми е ова?
Добро е сега. Фала многуInstaliraj go -garant ke pomogne.
Нема.Уствари немало никогаш.абе мене така ми личи или на менаџер првата сезона нема лш
Така е направено. Играчите слават, има огномет и на крај се сликаат неколку играчи со трофејот. Можело повеќе да се потрудат, ама па до лани ништо немаше. Добро е што им текна бар нешто да стават.На почетокот на оваа тема некој имаше напишано дека трофејот ќе се гледа. Зошто никаде го нема трофејот ко ќе се освои ЛШ и + само 7 играчи се сликаат а не сите?
Kај мене го нема трофејотТака е направено. Играчите слават, има огномет и на крај се сликаат неколку играчи со трофејот. Можело повеќе да се потрудат, ама па до лани ништо немаше. Добро е што им текна бар нешто да стават.
И јас неможам да ја најдам таа контрола и онаа на која се уклучва голманот. На 2010 беше RShift а на оваа појма немам на кое. Ако знај некој нека кажи ако сакаJa nikako nemozam da ja najdam kontrolava za da si davam for vo sprint
Ако имаш брз интернет пробај преку торентов јас ја спуштив од тамуabe dajte nekoj dobar link da ja simnam
И јас неможам да ја најдам таа контрола и онаа на која се уклучва голманот. На 2010 беше RShift а на оваа појма немам на кое. Ако знај некој нека кажи ако сака