FIFA 11

• Креатор на темата Креатор на темата ViktorDi
  • Време на започнување Време на започнување
14mqsnc.jpg

ова е од кај едно другарче...неможи да се наместат контролите само вака стои. Помош?

На почетокот на оваа тема некој имаше напишано дека трофејот ќе се гледа. Зошто никаде го нема трофејот ко ќе се освои ЛШ и + само 7 играчи се сликаат а не сите?

На почетокот на оваа тема некој имаше напишано дека трофејот ќе се гледа. Зошто никаде го нема трофејот ко ќе се освои ЛШ и + само 7 играчи се сликаат а не сите?

Така е направено. Играчите слават, има огномет и на крај се сликаат неколку играчи со трофејот. Можело повеќе да се потрудат, ама па до лани ништо немаше. Добро е што им текна бар нешто да стават. :toe:

Така е направено. Играчите слават, има огномет и на крај се сликаат неколку играчи со трофејот. Можело повеќе да се потрудат, ама па до лани ништо немаше. Добро е што им текна бар нешто да стават. :toe:

Kај мене го нема трофејот :toe:

--- надополнето ---

Ja nikako nemozam da ja najdam kontrolava za da si davam for vo sprint

И јас неможам да ја најдам таа контрола и онаа на која се уклучва голманот. На 2010 беше RShift а на оваа појма немам на кое. Ако знај некој нека кажи ако сака :)

abe dajte nekoj dobar link da ja simnam

Ако имаш брз интернет пробај преку торентов јас ја спуштив од таму

http://thepiratebay.org/torrent/5857938/FIFA_11-RELOADED
и ти треба и кракот
http://thepiratebay.org/torrent/5857728/FIFA.11-RELOADED-Crack.Only

Види како иде , дали брзо или споро ја спушта ,ако иде споро батали и барај на замунда.нет

И јас неможам да ја најдам таа контрола и онаа на која се уклучва голманот. На 2010 беше RShift а на оваа појма немам на кое. Ако знај некој нека кажи ако сака :)

11389696.png

За секоја страна си има посебно копче, не е како на десетката. А мислам дека не може да се селектира голман, само излегуваш со него на копчето кај што пушташ долга топка.

И стварно незнам како не средија тоа играчите после постигнат гол да не влегуваат во него. :@

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom