FIFA 10

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.756
Поени од реакции
52.718
Сега ја пуштив да се симнува за ХВОХ 360, па ке кажам каква е

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ја има ли некој играно на PC ?
Добра ли е или да не инвестирам
Ако иста како 2009 не фала.
Исто срање друже, само бојата ја смениле на менито. Може и некои мали измени, али костурот на гејмплејот е ист, светлината е појачана, а сега само што Меси изведе аут стоејќи 2-3 метра внатре во теренот...Лошо потрешени 2 гига:tapp:

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Вечерва ќе го спуштам демото за ПС3

Член од
13 декември 2008
Мислења
1.345
Поени од реакции
75
Ја не ја спуштам,ке ја чекам цела да излезе инаку подобрена ли е ??

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307

Пујол:drk:
*PS 3 и XBOX360 верзија, да не мислите дека вака изгледа на компјутер.

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
go simnav demoto za na PC

ja imaat podobreno od lani, super podavanja, nabacuvanja...dobri sutevi, i gradenjeto na topka e podobreno, ali ke im trebaat uste najmalku 5god. da gi stignat Konami, pes si e pes

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Демото...дем.

Истата графика, сличен гејмплеј, ништо подобрено. А си викам да не им текне да ја "портнат" Xbox360 верзијата. Ама не, и оваа година добиваме верзија од PS2.

Исто така, за да ги скрие своите графички недостатоци, играта премногу се служи со motion blur, па така ако играте повеќе од саат на ден - ќе треба многу брзо да почнете да носите наочари.

Ова е T1000 - FIFA style.

FIFA 10 на Low. :vozbud:

FIFA 10 на High. Само што пак е некако матно, зар не? :)

Има и 3Д трева...но таа е приказна сама за себе :)))

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.756
Поени од реакции
52.718
Сите што имаат ХВОХ или РЅ3 обавезно да ја пробаат
Одлична е. Подобрена графика и доста подобрен гејмплеј.

Графиката е ваква

Противниците се по борбени и доста реално е направена. И на најлесно ниво на тежина, неможеш да трчаш покрај противниците а тие само да те гледаат. Голманите имаат одлични реакции и не е баш лесно да им се даде гол.
Во фифа09 имав многу проблеми со судијата. На секој натпревар го погодував со топката. Сега ако судијата види дека топката оди кон него, се трга или ја прескокнува. Не е ова толку важно ама морав да го споменам.

Еве видео. Не е добра снимка ама ова е најдоброто што го најдов

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Исто така, за да ги скрие своите графички недостатоци, играта премногу се служи со motion blur, па така ако играте повеќе од саат на ден - ќе треба многу брзо да почнете да носите наочари.
Како мислиш ??

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Како мислиш ??
Е вака.

Ова е PS3 верзијата, блурот (заматувањето) е како што треба...тип-топ.

Ова е PC верзијата, рекламите, играчите и се друго е со еден збор - отидено у курац. Па нема бе очи да вадиме ние за да прочитаме кој играч е според дресот...

5 години ја тераат оваа ексклузива, од 2006та па наваму не е конвертирана PS3 верзијата на PC.
И како што кажав...најтрагичното е, луѓево ја купуваат сеуште, гад дем!

Ако веќе сте фан (зборам за Британциве и други кои купуваат оригинал), во знак на протест и од принцип нема да ја купите, него ќе ја симнете пиратската верзија. Мене ме навредува гигабајти што трошам за вакво срање, а не пак да дадам 40 фунти за него...Што се случува со светот :(

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.856
Поени од реакции
10.227
Е вака.

Ова е PS3 верзијата, блурот (заматувањето) е како што треба...тип-топ.

Ова е PC верзијата, рекламите, играчите и се друго е со еден збор - отидено у курац. Па нема бе очи да вадиме ние за да прочитаме кој играч е според дресот...

5 години ја тераат оваа ексклузива, од 2006та па наваму не е конвертирана PS3 верзијата на PC.
И како што кажав...најтрагичното е, луѓево ја купуваат сеуште, гад дем!

Ако веќе сте фан (зборам за Британциве и други кои купуваат оригинал), во знак на протест и од принцип нема да ја купите, него ќе ја симнете пиратската верзија. Мене ме навредува гигабајти што трошам за вакво срање, а не пак да дадам 40 фунти за него...Што се случува со светот :(
Значи од поодамна(FIFA 2008) баталив ФИФА за FOREVER ама сега значи се ми дојде преку К.М!!!
Одиме на PES не дека е којзнае колку подобар ама бар заслужуваат јапонциве за трудот и покрај тоа што немаат финансии како EA, да сите се префрлиме на PES!!!:uvo:

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Го симнав демото од фифава и викам ај може ја направиле како што најавуваа али ептен се разочарав кога ја пуштив... Повеќе би играл Fifa 98 или World Cup 98 (последните игри со фудбал што сум ги играл од некои други освен Winning eleven и PES)... Значи за фудбалче само PES, каква фифа какви глупости.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.756
Поени од реакции
52.718
Го симнав демото од фифава и викам ај може ја направиле како што најавуваа али ептен се разочарав кога ја пуштив... Повеќе би играл Fifa 98 или World Cup 98 (последните игри со фудбал што сум ги играл од некои други освен Winning eleven и PES)... Значи за фудбалче само PES, каква фифа какви глупости.
FIFA за конзоли, PES за РС

Kajgana Shop

На врв Bottom