Исто срање друже, само бојата ја смениле на менито. Може и некои мали измени, али костурот на гејмплејот е ист, светлината е појачана, а сега само што Меси изведе аут стоејќи 2-3 метра внатре во теренот...Лошо потрешени 2 гигаЈа има ли некој играно на PC ?
Добра ли е или да не инвестирам
Ако иста како 2009 не фала.
Како мислиш ??Исто така, за да ги скрие своите графички недостатоци, играта премногу се служи со motion blur, па така ако играте повеќе од саат на ден - ќе треба многу брзо да почнете да носите наочари.
Е вака.Како мислиш ??
Значи од поодамна(FIFA 2008) баталив ФИФА за FOREVER ама сега значи се ми дојде преку К.М!!!Е вака.
Ова е PS3 верзијата, блурот (заматувањето) е како што треба...тип-топ.
Ова е PC верзијата, рекламите, играчите и се друго е со еден збор - отидено у курац. Па нема бе очи да вадиме ние за да прочитаме кој играч е според дресот...
5 години ја тераат оваа ексклузива, од 2006та па наваму не е конвертирана PS3 верзијата на PC.
И како што кажав...најтрагичното е, луѓево ја купуваат сеуште, гад дем!
Ако веќе сте фан (зборам за Британциве и други кои купуваат оригинал), во знак на протест и од принцип нема да ја купите, него ќе ја симнете пиратската верзија. Мене ме навредува гигабајти што трошам за вакво срање, а не пак да дадам 40 фунти за него...Што се случува со светот
FIFA за конзоли, PES за РСГо симнав демото од фифава и викам ај може ја направиле како што најавуваа али ептен се разочарав кога ја пуштив... Повеќе би играл Fifa 98 или World Cup 98 (последните игри со фудбал што сум ги играл од некои други освен Winning eleven и PES)... Значи за фудбалче само PES, каква фифа какви глупости.