Joey-Jojo Jr. Shabadoo
"Hey, Joey Jo-Jo!"
- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 47.697
- Поени од реакции
- 90.340
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може Берик, ама не си во право за хормоните.Небитен сум ја. Спијам на таван и имам вошки.
Може да збориме за тоа што сум го напишал.
Дарлинг, децата си ги убила. Го пратила сопругот нешто да пазари и сторила злочин.Така де, и препишувале се и сешто, ај барем нешто ќе се фати од лекарствата со халуцинации како нус појави.
Не е прв случај ваквите лекарства да направат полоша депресија, има многу луѓе што се самоубиваат и прават неразумни работи.
Нејзина вина уште на почеток е што не прифатила болничко лекување неколку пати.
Стар си веќе, не се разговара со тебе, извини вака.
Да, сите ги уби, и е убица на деца, и не знам што ве буни вас тоа?Дарлинг, децата си ги убила. Го пратила сопругот нешто да пазари и сторила злочин.
Среќа судијава е саглам, ќе ја распушти поротата и ќе соберат саглам луѓе.
Едно е ментална болница, друго е затвор до крај на живот. Пошо немаат смртна казна, женски затвор е исто.
Ти па се умисли дека си млада умна женска. Излези меѓу луѓе ќе ти се скрши тој филм.Стар си веќе, не се разговара со тебе, извини вака.
Викаш?Ти па се умисли дека си млада умна женска. Излези меѓу луѓе ќе ти скрши тој филм.
Зошто да го казнат? Од хормоните е ваков, нема потреба модератори да го банираат.Модератори, како толерирате вакви членови на форумов? Океј ли е ова? @Zlatikevichius @Io Sono Interista
Па не знам, еве ние како емоционално нестабилни суштества, ниту еднаш не попуштивме со трпението во дискусиите. Не сум видела женско вака да комуницира за било што.Зошто да го казнат? Од хормоните е ваков, нема потреба модератори да го банираат.
Е сега замисли го истото ова сценарио, со таа разлика што таа не зема никаква плата и нема никакво образование ниту работно и професионално искуство.Со зборовите на Пророкот: Полека, кочи
Кога влегуваш во брак, ако влегуваш со помисла дека еден ден, можеби ќе го напуштиш бракот, поарно не влегувај во истиот.
Христијански гледано, како што и треба, БРАКОТ НЕ СЕ НАПУШТА. Освен неверство, нема друга причина за напуштање на бракот. А и неверството не доаѓа преку ноќ. Ова е од свештеници и библиски православни лица, не е од мене.
Мажот се обврзува да ја земе жената и да се грижи за неа. Помислата дека ќе ја остави е надвор од муабетот.
Ете да паднам на твое ниво и да речам дека мора двајцата да работат и да заработуваат. Океј. По некое време имаат 2-3 деца и на мажот му текнува да ја напушти фамилијата, оставајќи ја жената сама со децата. Дали мислиш дека нејзината плата, без разлика колкава е платата, ќе биде доволна за фамилијата ? Цел терет и физички и психички и материјален ќе биде на жената.
Ете пример двајцата работат и живеат во дом на мажот, стан/куќа, небитно. И се разведуваат, таа останува на улица. Мислиш дека платата ќе ѝ стигне за кирија и да ги згриже децата ?
Буквално секој одговор ти е ад хоминем - jа сум бил оваков, ја сум бил онаков.Стар си веќе, не се разговара со тебе, извини вака.
Немам, се откажав од кога видов колку смешни сликички ставашБуквално секој одговор ти е ад хоминем - jа сум бил оваков, ја сум бил онаков.
Некој би рекол дека тоа е затоа што немаш баш некој конструктувен одговор на темата.
Во право сум кога велам дека либералната феминистичка клика тоа го истакнува како причина за убиствата, обидувајќи се да ја минимизира личната вина, само поради идентитетот на сторителот.Може Берик, ама не си во право за хормоните.
Такви примери има и во природата, пример сум бил сведок ротвајлерка како си ги јаде кучињата додека се мали затоа што некој лингур го брцнал кога се парела. Нема ништо страшно, све се тоа природни процеси и треба да ги прифатиме како такви. Човекот е склоп на се она што е у свесниот и несвсениот домен....пример еве, пред два дена кога покажуваше колку тестостерон имаш повеќе у тебе од тој Ротманс ми се чини, немаше кој да те издрмуса здраво...дали сум у право?Дај те молам прво едуцирај се на таа тема после расфрлај се со вакви муабети.