Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најголемиот проблем е шо феминисткиве ја бранат. А такви имало и во поротата на судењето. Само еден поротник спречил лудачава да излези на слобоода. Сваќаш каде е проблемот?Лупеташ дечко, само тоа имам да ти кажам.
Поплукај си в пазува оти не знаеш утре другиден што ќе ти донеси животот.
Не дај Господ кај никој, сигурно на сопругот на таа Линдси ни на крај памет не му паднало дека некогаш ќе си ги задави сопствените деца, умот е заебана работа.
И никој не ја правда, та во лудница та во затвор за неа живот нема поќе, плус и парализирана, најдобро ќе беше да загини и таа и да не поштеди од вакви дебати.
Не може да сфати. Ете Стефи е онака да кажеме машкоженски тип на дејче, гледа фудбал, знае да опцуе, да отера у мајчину. Ама она женското во нејзе ќе стави "ама" во реченицата. Пак ќе застане во редот со женските. Убаво рече парва, шкиптарски менталитет, не само Стефи, општо женскиот свет у јавност. Еве шпомите може меѓу себе да се пукаат секој втор ден, ама кога ќе дојде прашањето наши-ваши оооп одма е кај стадото.Најголемиот проблем е шо феминисткиве ја бранат. А такви имало и во поротата на судењето. Само еден поротник спречил лудачава да излези на слобоода. Сваќаш каде е проблемот?
Има и друг момент, феминизмов некако им даде за право на ексклузивни права над децата.....до таму да може да одлучуваат за живот и смрт. Заедно со фактот што многу имале абортуси па така на некој начин психата им го заобиколува фактот што си го убиле детето некогаш.Откако почна дискусијата околу оваа лудачата, сите вртат како киша око Крагуевца.
Не ме интересира идентитетот, ете направив паралела со некој кој што има ПТСД. Тоа може да му се случи на војник, на маж, на жена, сеедно. Јас зборам за медицинскиот аспект, мене тоа ме интересира пример во случајов, а не за некаков си медиумски спин.Во право сум кога велам дека либералната феминистичка клика тоа го истакнува како причина за убиствата, обидувајќи се да ја минимизира личната вина, само поради идентитетот на сторителот.
Тоа е ради каракерот на нивната идеологија која се заснова на идентитети, работи врз кои немаш влијание. Работи со кои си се родил.
www.instagram.com
Убиени се три мали дечиња од страна на нивната мајка. Ги задавила со јаже за вежбање едно по друго. Таа олицетворение на злото. Не ме интересира никаков медицински аспект,дали ПТСД ,постпородилна психоза или кравјо лудило. Треба да ја затворат и да ги фрлат клучевите. Феминизмот ги претвори либералните бели жени во темпирани бомби на кои им се одобрува секаково злосторство. Со нивните ЛЏБТ колеги ја ништат западната цивилизација. Цивилизацијата која им овозможи да бидат најпривилегирани човечки суштесва на планетава во последните илјадници години. Можда стварно си го бараат шеријатот да ги врати на фабрички подесувања.Не ме интересира идентитетот, ете направив паралела со некој кој што има ПТСД. Тоа може да му се случи на војник, на маж, на жена, сеедно. Јас зборам за медицинскиот аспект, мене тоа ме интересира пример во случајов, а не за некаков си медиумски спин.
Никогаш не ги формирам своите ставови слушајќи други луѓе. Размислувам со своја глава.
Убиени се три мали дечиња од страна на нивната мајка. Ги задавила со јаже за вежбање едно по друго. Таа олицетворение на злото. Не ме интересира никаков медицински аспект,дали ПТСД ,постпородилна психоза или кравјо лудило. Треба да ја затворат и да ги фрлат клучевите. Феминизмот ги претвори либералните бели жени во темпирани бомби на кои им се одобрува секаково злосторство. Со нивните ЛЏБТ колеги ја ништат западната цивилизација. Цивилизацијата која им овозможи да бидат најпривилегирани човечки суштесва на планетава во последните илјадници години. Можда стварно си го бараат шеријатот да ги врати на фабрички подесувања.
Замисли на добиено да треба да одат на работа и донесуваат важни одлуки, и се да биде океј.Ау темата човече, од феминизам до негирање дека постои постпородилна депресија, и тоа мислењата од мажи кои никогаш ниту искусиле ниту ќе искусат таква појава.
Исто како маж да седни да расправа за доење, менструација, пмс и слично
До толку бе нема шо да прајте, мажи возрасни, сериозно?
3 дечиња се мртви, каде е правдата за нив?Ау темата човече, од феминизам до негирање дека постои постпородилна депресија, и тоа мислењата од мажи кои никогаш ниту искусиле ниту ќе искусат таква појава.
Е за ова зборев кога те спомнав.Ау темата човече, од феминизам до негирање дека постои постпородилна депресија, и тоа мислењата од мажи кои никогаш ниту искусиле ниту ќе искусат таква појава.
Па да, сигурно ќе донесеме одлука да се запали фабрикатаЗамисли на добиено да треба да одат на работа и донесуваат важни одлуки, и се да биде океј.