Феминизам!

• Креатор на темата Креатор на темата Птичји Грип
  • Време на започнување Време на започнување
А ти дома аквариум имаш?
Јес да е змија понекогаш, но не, не би се осудил да ѝ купам аквариум. Спие уште во кревет со мене. Зошто те интересира, не ваљда за совет? :D

Не се диват на мажите туку се диват на играта.
Спортот е емоција, страст, обединува народи, не е само топка и трчај ...
Чолке, маж ти гледа ли УФЦ во 3 сабајле? Ако да, провери какви апликации има инсталирано на телефонот кој му е за странство за да не те изненади некогаш некоја позната емоција и страст и дивење за играта. Еве ти тврдиш дека си по спортот, ваљда знаеш дека не треба да го мразиш играчот туку играта? :P

Џабе ќе ти објаснувам кога нема да ме разбериш.
Јасно е тоа, туку зошто нема да те разберам? Бидејќи сум педер или нетокму како што ги нарече сите што не гледаат фудбал претходно? Бидејќи сум ги слушнал и двете во комбинација за мене. Така викаше еден тогашен дечко на една се додека не дозна дека сме си играле на куќа со неговата, и дека сме си ги соблекувале алиштата и дека сме си го ударале рамните делови еден со друг.

IMG_3209.jpeg

Чолке, маж ти гледа ли УФЦ во 3 сабајле? Ако да, провери какви апликации има инсталирано на телефонот кој му е за странство за да не те изненади некогаш некоја позната емоција и страст и дивење за играта. Еве ти тврдиш дека си по спортот, ваљда знаеш дека не треба да го мразиш играчот туку играта? :P

Актуелно имаше мислам лице со дијагноза параноидна шизофренија, си ја уби мајка си. Никој не го оправдува тоа грозоморно дело, но факт е дека тоа лице е непресметливо и дека болеста и тоа како влијаела на неговото расудување и однесување.

НЕ се оправдува, само се пробува да се продлабочи позадината на сето тоа.

Таквите лица треба доживотно да бидат сместени во психијатриска установа.

Психозата целосно може да ти го искриви односот со реалноста и перцепцијата за тоа што е нормално, а што не е. Сум имала пациенти со параноидна шизофренија, и ако не збориш со нив на нивно ниво, стануваат раздразливи и агресивни. Космичка сила, вселенски бродови, вонземјани. Не им ги потврдуваш муабетите, но не им ги ни оспоруваш.

Ама на крај краева има лица стручни кои треба да покажат и докажат каква им е позадината, и врз основа на тоа да им се суди.

Позадината и осудата можат да одат паралелно, едното не го исклучува другото.
Како на пример педофилите. Додека психијатрите работат на тоа да го разјаснат тоа поведение, законот предвидува драконски казни за сторителите кои обожаваат секс со деца. Тие не се параноидни шизофреници но и покрај тоа педофилијата има код во мануалот за психички болести.

Така и со ова. Максимална казна (смртна ако имаат во таа сојузна држава) би била единствена соодветна санкција на жената масовен убиец на деца. Во исто време се истражува психолошкиот профил на жените кои го ликвидираат своето потомство.
Денес повторно имаше случај во САД со мајка-убица.
Но она што е крајно поразително е Go Fund Me кампањата при што маса жени донирале над милион долари во полза на убицата, за да можела да си приушти врвен адвокат кој ќе се обиде да влијае за што помала казна.
Таквото однесување е едно од најужасните пројави од страна на женскиот пол, јад и брука. Ако веќе маса жени донирале, тоа значи само едно, дека тие жени го оправдуваат чинот. Не сум мизогинист, женската енергија е нешто кое е едно од најубавите ствари на светот, но ова....someting's broken...
Тоа е исто како кога мажите би собирале донации за спас на Тед Банди или Андреј Чикатило. Што никогаш не би се случило.

Јес да е змија понекогаш, но не, не би се осудил да ѝ купам аквариум. Спие уште во кревет со мене. Зошто те интересира, не ваљда за совет? :D
За аквариумот, мислам не си го разбрал, ако и ја сум го разбрал де, имаше виц со џандари, зборат за логика, со наравучение, имаш ли дома аквариум? Другиот: Не. Првиот: значи си педер :D

Рон, ти ќе посакаш и чаша млеко да се намолзи, да не ти залетне од зелникот.
Абе да не ја изнервира па да го измолзи бикот место кравата и да му даде да пие друг вид на млеко :D

Рон абе оваа е у црно завиена, ти прај зелник за на гробишта.... толку ли не ја виде дека е феминистка?
Вдојца е овде на сликата, Рон веќе е во вечното почивалиште :ROFLMAO:

Back
На врв Bottom