Феминизам!

• Креатор на темата Креатор на темата Птичји Грип
  • Време на започнување Време на започнување
Точно е дека не сакаат, но и тие што го работат тоа се соочуваат со сексизам и предрасуди.
Секогаш истите мантри. Факт е дека феминизмот веќе не е движење за борба за поголеми женски права туку секта инструмент преку кој се спроведуваат нечиви агенди. После подршкава на чедоубиецов Линзи немаат муцка ниту морален кредибилитет за да зборуваат и за некои си права. Феминизмот како движење го достигна дното. Се шо пропагираат е базирано омраза и нетрпеливост. Тоа е така затоа шо се продадоа за пари станаа нечива пропагандна машинерија и ништо повеќе.

Последно уредено:
Феминизмот реално и со своето основање е со агенда. Како и регрутцијата во Украина, да ги бутне жените во фабрика, демек еднакви. А реалната цел е да се ствара што поглупа популација за монотони физички работи во индустријата.
Затоа што мајката е столб во воспитувањето и формирањето на човекот, таткото од секогаш трчал по мамути :toe: . Ако ја тргнеш мајката од воспитниот процес, или бар и го скратиш времето, супер.
Тогаш децата ќе бидат воспитувани во градинка, режим, јадење во 8, песнички во полза на системот во 9, какање во 10, спиење после тоа. Слично и во училиште и понатаму во образовниот систем.
Со еден удар две муви, плус работни раце, при што поефтини од машките и инструирана малоумна младина, спремна за полуроботски живот.

Феминизмот реално и со своето основање е со агенда. Како и регрутцијата во Украина, да ги бутне жените во фабрика, демек еднакви. А реалната цел е да се ствара што поглупа популација за монотони физички работи во индустријата.
Затоа што мајката е столб во воспитувањето и формирањето на човекот, таткото од секогаш трчал по мамути :toe: . Ако ја тргнеш мајката од воспитниот процес, или бар и го скратиш времето, супер.
Тогаш децата ќе бидат воспитувани во градинка, режим, јадење во 8, песнички во полза на системот во 9, какање во 10, спиење после тоа. Слично и во училиште и понатаму во образовниот систем.
Со еден удар две муви, плус работни раце, при што поефтини од машките и инструирана малоумна младина, спремна за полуроботски живот.
Се ќе измислите само да се тргните од обврски со децата :)

Се ќе измислите само да се тргните од обврски со децата :)

Ова од инста е баш обратно од реалноста би рекол. Ја луѓето што ги знам што се најдомаќини најтешко стигаа до жени. ОК сега се женети ама едно време најмалку девојки имаа, да не кажам повеќето со првата се оженија, додека тие што беа најбитанги беа најпосакувани. Ова не го измислувам, од прва рака го кажувам.

Ова од инста е баш обратно од реалноста би рекол. Ја луѓето што ги знам што се најдомаќини најтешко стигаа до жени. ОК сега се женети ама едно време најмалку девојки имаа, да не кажам повеќето со првата се оженија, додека тие што беа најбитанги беа најпосакувани. Ова не го измислувам, од прва рака го кажувам.
Друга ми беше поентата на постот :)
Автоматски споено мислење:

Ова од инста е баш обратно од реалноста би рекол. Ја луѓето што ги знамќ што се најдомаќини најтешко стигаа до жени. ОК сега се женети ама едно време најмалку девојки имаа, да не кажам повеќето со првата се оженија, додека тие што беа најбитанги беа најпосакувани. Ова не го измислувам, од прва рака го кажувам.

Автоматски споено мислење:

Да да, мислам го сконтав, измислуваме криви дрини ко пол за да не се занимаваме со деца, ја коментира за видеото.

A sho demek majkite ne im pravat rezim na decata za jadenje I spienje :cautious:

мајките не ги програмираат децата со воук и про-државни глупости, тоа сака да каже.
Ne mora so vouk ama e korisno da se vospituvaat so pro drzavni gluposti kako sto velis.
Peenje himna, ucenje istorija itn.

Само јас мислам дека улогата на таткото за формирање на човекот е најбитна ?:unsure:
Мајката се води поемотивно кон детето, попустлива е за некои работи и повеќе е разгалено детето од нејзина страна.

Само јас мислам дека улогата на таткото за формирање на човекот е најбитна ?:unsure:
Мајката се води поемотивно кон детето, попустлива е за некои работи и повеќе е разгалено детето од нејзина страна.
Па што знам, таткото у наше време увек бил баба рога профил, ако претераш, идеше фамозното: Чекај само да се врати татко ти :D
1788170276572.png

Па што знам, таткото у наше време увек бил баба рога профил, ако претераш, идеше фамозното: Чекај само да се врати татко ти :D
Прегледај го приврзокот 486192
Абе најчесто е мајката таа која е задолжена околу детето, таква и е природата, ама за воспитување мислам дека клучна улога има и таткото.

Зависи и од околностите, па и од карактерот. Има самохрани мајки ко челик се.

iran-has-struck-an-oil-tanker-in-the-strait-of-hormuz-us-v0-aps1oxiunjmh1.webp

Back
На врв Bottom