- Член од
- 16 јули 2021
- Мислења
- 1.666
- Поени од реакции
- 3.123
Иронија?Јас сакам мојата секоја недела зелник да меси со сукани кори. Не прифаќам купечки.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Иронија?Јас сакам мојата секоја недела зелник да меси со сукани кори. Не прифаќам купечки.
IQ 150Иронија?
Фантазија.Иронија?
... ама теоретски се 10000000, додека мајката е една и секогаш е една.Вистински татко е еден и единствен на цел свет.
Научи за да ја научиш.Јас сакам мојата секоја недела зелник да меси со сукани кори. Не прифаќам купечки.
Ти имаш проблем со еволуцијата. Индустријализацијата е микроскопско парче.Жените од самото постоење работеле, задно со мажите и со децата во семејни работилници или ниви.
А ти имаш проблем со индустријализација.
Џабе ти е теоријата, во срцето на детето и мајката е една, и таткото е еден.... ама теоретски се 10000000, додека мајката е една и секогаш е една.
Научи за да ја научиш.
Епа ти пишав дека огромните разлики се дешаваат пред 100 години.Сеа вие во камено доба се вративте, зборуваме за сега не за Ное по земја ко шетал
Уште ве лажат мормоните.Ти имаш проблем со еволуцијата. Индустријализацијата е микроскопско парче.

Аууу брате, мислев се зезаш...Немам зборови, само вау.ќе се научи, ако сака шарко да залае вечер, иначе тешко.
Не си зрел за брак.ќе се научи, ако сака Шарко да залае вечер, иначе тешко.