Feet Fetish

• Креатор на темата Креатор на темата The_Grim
  • Време на започнување Време на започнување
Има сексипил и во ова,само што не е секое ноџе заслужно за бакнежи!

како што сум скокотлива ова не доаѓа во предвид... а и не ми изгледа како нешто особено убаво... и хигиенски...

До девојките со феет фобија..... хехе хехе... под брк се смеам...

Абе... хехе пак под брк...

Не, не можам понатаму да елаборирам, читајте меѓу редови...

хехе хехе хехе (под брк нормално)

Фут џоб може ќе помине, ама да ми лижат или да лижам нозе?

Вие сте кракувани.

ROZA напиша:
Има сексипил и во ова,само што не е секое ноџе заслужно за бакнежи!
Многу јасно, исто како и секоја девојка што не е. А има и такви кои се за бакнување, ама ноџињата им се... :pov:

FALA BOGU!!!:cuc::cuc: mislam lelelele ako dojde nekoja so izlupena koza na petite!:se_ molam

Лижење стапала - забава!

The_Grim напиша:
Interesna tema na koja se otvaraat dve prasanja: Bolest ili Zadovostvo?
Sto mislite dali ovoj fetishizam e dobar ili pak celosno isprevrtena ideja za seksot?

Гледање, скокоткање, мирисање, бакнување и лижење на стапала е субмисивна сексуална активност. Во таа смисла може да добие испревртено значење доколку неправилно се применува. Во суштина нема ништо лошо во тоа да излижеш нечии стапала. Само би Те советувала да пазиш чии нозе лижеш.
:)

VirtualA напиша:
Јас нејзини може,таа мои НЕ.
Уффффф бљак

VirtualA мислам дека повеќе е нејзина работа да Ти ли ги лиже Тебе стапалата отколку Ти нејзините, поради тоа што машкиот пол е повеќе доминантен отколку женскиот. Не е толку грозно де... додуша не сум лижела стапала досега, но ќе ја искористам првата прилика да пробам...

cyberlady напиша:
VirtualA мислам дека повеќе е нејзина работа да Ти ли ги лиже Тебе стапалата отколку Ти нејзините, поради тоа што машкиот пол е повеќе доминантен отколку женскиот. Не е толку грозно де... додуша не сум лижела стапала досега, но ќе ја искористам првата прилика да пробам...
:pos:
Ај да сум малку сериозна, нема смисла.
Е зошто да е повеќе нејзина работа отколку негова? Епа кога не си лижела до сега стапала, како кажуваш дека не е толку гадно? Пробај прво, па потоа кажи ни тука.

Ех, Fortune, не мора да ја ставиш раката во оган за да знаеш дека е жешко.

cyberlady напиша:

Се ставам на нејзино место.
да бев женско не би лижела машки топуци. :pos::pos::pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom