Многу јасно, исто како и секоја девојка што не е. А има и такви кои се за бакнување, ама ноџињата им се...ROZA напиша:Има сексипил и во ова,само што не е секое ноџе заслужно за бакнежи!
Гледање, скокоткање, мирисање, бакнување и лижење на стапала е субмисивна сексуална активност. Во таа смисла може да добие испревртено значење доколку неправилно се применува. Во суштина нема ништо лошо во тоа да излижеш нечии стапала. Само би Те советувала да пазиш чии нозе лижеш.The_Grim напиша:Interesna tema na koja se otvaraat dve prasanja: Bolest ili Zadovostvo?
Sto mislite dali ovoj fetishizam e dobar ili pak celosno isprevrtena ideja za seksot?
VirtualA мислам дека повеќе е нејзина работа да Ти ли ги лиже Тебе стапалата отколку Ти нејзините, поради тоа што машкиот пол е повеќе доминантен отколку женскиот. Не е толку грозно де... додуша не сум лижела стапала досега, но ќе ја искористам првата прилика да пробам...VirtualA напиша:Јас нејзини може,таа мои НЕ.
Уффффф бљак
cyberlady напиша:VirtualA мислам дека повеќе е нејзина работа да Ти ли ги лиже Тебе стапалата отколку Ти нејзините, поради тоа што машкиот пол е повеќе доминантен отколку женскиот. Не е толку грозно де... додуша не сум лижела стапала досега, но ќе ја искористам првата прилика да пробам...
![]()
Се ставам на нејзино место.cyberlady напиша:VirtualA мислам дека повеќе е нејзина работа да Ти ли ги лиже Тебе стапалата отколку Ти нејзините, поради тоа што машкиот пол е повеќе доминантен отколку женскиот. Не е толку грозно де... додуша не сум лижела стапала досега, но ќе ја искористам првата прилика да пробам...
![]()
Абе не топуци VirtuelA, стапала.VirtualA напиша:Се ставам на нејзино место.
да бев женско не би лижела машки топуци.![]()