Feet Fetish

• Креатор на темата Креатор на темата The_Grim
  • Време на започнување Време на започнување
Од жена до жена има разлика како од Прилеп до Битола :icon_lol: За добра жена правам се а feet licкing е најмал проблем посебно ако е многу сексипилна.

фоот линкин....но веј...не давам бидејки сум скокотлива на прстињата... а и не ми прави кееф да го правам тоа на некој друг....немам таков фетиш...а и партенрот несакам да има....:icon_lol:

љубење табан... хмм.. треба да се проба како и се друго

Хмммм...Зошто да не!?Не сум пробал до сега, али би можело да биде малце попримамливо со шлаг од конзерва и една цреша на палецот:).Би било добро за предигра.....

Dolphin напиша:
До девојките со феет фобија..... хехе хехе... под брк се смеам...

Абе... хехе пак под брк...

Не, не можам понатаму да елаборирам, читајте меѓу редови...

хехе хехе хехе (под брк нормално)

се самоцитирам... и да додадам. Феет фобија, скокотливи стапала, скокотливи прстиња, нејќам глупо ми е, и нејќам гадно ми е, нот мај тхинг и слично, се паѓа у вода, ако е добра опуштена атмосфера, и силен (психички) и искусен маж покрај вас.

Dolphin напиша:
се самоцитирам... и да додадам. Феет фобија, скокотливи стапала, скокотливи прстиња, нејќам глупо ми е, и нејќам гадно ми е, нот мај тхинг и слично, се паѓа у вода, ако е добра опуштена атмосфера, и силен (психички) и искусен маж покрај вас.
Dozvolimi da se nasmeam ...

Dolphin напиша:

VERUJTE DELUJE :pishtoldz

Стапала..

Ви текнува на оној филмот, Бумеранг мислам се викаше, со Еди Марфи,
како му беше ептен важно какви стапала имаат девојките со кои спие.
Искрено никогаш не сум се замислил за тоа, но голем палец,
или онака жили да се познаваат, или весло/пераја облик,големина,
или излупен лак или шмиргла-табан, не би ми биле пријатни.

Можат ли стапалата да се секси, глуждот, целиот тој систем..

Ако добар задник или сочни гради се предмет на голем интерес, зошто да не бидат и убави и негувани стапала?
Сепак имаат некои сличности, мекоста, реагирањето на допир, на масажа..
Колку време во сексуалниот акт им посветувате на стапалата.
Имаше некаде дека голем дел на нервни јазли завршуваат таму и дека нивна стимулација е добредојдена.
Кој би рекол:)

Хаха вистина еј луд е филмот а што е непријатно типката да има шмиргла табани и лакот да биде пола изваден пола не тоа е многу лошо.

postojat delovi od teloto koi ja pravat celata taa privlecnost koja ja imame kon drugite...nevazni sitnici koi bi ne naterale da se otkazeme od nekoja licnost...znaci od mali nesta...ja igraat glavnata uloga....

Nisto ne e povazno od bavenje so stapalata za dobar seks. Nesto kako "otvori se sezame" i pagjas nickum.

Што мислат жените за лижење стапала?

Што мислат женските за лижење стапала?
Дали некој од вас (мажи,жени) има излижено стапала?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom