Фармерки vs. сукња

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
абе и фармерка и сукња е океј али мислам сукња повеќе личи. едноставно некако вас женските ве прави по женствено. немора да е некој минич (допичљак) има мн убави сукњи и кратки и долги ака фустанче! :)

mnoogu retko nosam suknji.Najkomotno mi e farmerche..za sekojdnevno.A za izlaganje chesto si nosam fustanchinja,tunichinja...

Последен пат кога облеков сукња, сите дознаа што боја на гаќи носев :kesa: Така да преферирам патолони. Можам да седам како што сакам.

Последен пат кога облеков сукња, сите дознаа што боја на гаќи носев :kesa: Така да преферирам патолони. Можам да седам како што сакам.

Еми арно де.... шо ако сите се дознајале со боја на гаќи си имала...? :wink: Видеа ли го најважното? Сигурно НЕ... :) еми тогај шо се жалеш?:smir:

Не се жалам. Кажувам зошто преферирам пантолони. Не сум ограничена во движењата.

Не се жалам. Кажувам зошто преферирам пантолони. Не сум ограничена во движењата.

Ако си женско треба да се внимава на движење и седење.
Мразам женски кои постојано седат со раширени нозе и имаат мушки од.
Каде е женственоста?
Јес да сите ние некогаш опуштено седиме или одиме, ама некогаш само, не секогаш! :pipa:

Немора да носам сукња за да докажам дека сум женствена..чекај..не ни морам да докажувам дека сум..кога не сум..

И така и така се убави,не е битно дали сукња или фармерки:smir:

Фармерки!Сукња онака ретко за излегување некогаш..а порано ни за тоа хаххахаха најкомотно ми е у фармерки:)

Немора да носам сукња за да докажам дека сум женствена..чекај..не ни морам да докажувам дека сум..кога не сум..

Реши се сега женско или машко? :icon_lol: Или имаш желба да си машко :)

Она со женственоста не го испревртувај ни реков дека сукња мора да носиш за да покажеш дека си женствена, тоа може и со панталона.
Ти сама кажа последен пат кога си носела сукња ти ги виделе гаќите, веројатно не знаеш да седиш. Тоа не му личи на едно девојче, а секое девојче може да научи убаво да седи, стои, оди ... да нема машки манири. Само треба да сака да научи и да практикува!
Ама ајда мала си, има време, се надевам. Освен ако мушкоданка не сакаш да си цел живот. :P

Не ме свати добро :) Не е дека сакам да сум машко или дека незнам да одам, туку претежно се движам во места каде што треба да седам да речиме со скрстени нозе, а со сукња тоа е..невозможно.

Преферирам надоле гола да бидам...најудобно ми е:pipi:

Фармерки... Најудобни се, мислам дека можам и да спијам со фармерки :)
Сукња не сум носела ни коа бев малечко. Знам некад да си облечам коа ми е мерак да се дотерам, али почесто со фармерки фурам секаде :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom