Фармерки vs. сукња

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
абе и фармерка и сукња е океј али мислам сукња повеќе личи. едноставно некако вас женските ве прави по женствено. немора да е некој минич (допичљак) има мн убави сукњи и кратки и долги ака фустанче! :)

Marshmallow

◦Kajganaholic◦
Член од
28 март 2009
Мислења
450
Поени од реакции
25
mnoogu retko nosam suknji.Najkomotno mi e farmerche..za sekojdnevno.A za izlaganje chesto si nosam fustanchinja,tunichinja...

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
Последен пат кога облеков сукња, сите дознаа што боја на гаќи носев :kesa: Така да преферирам патолони. Можам да седам како што сакам.

M

Mussolini

Гостин
Последен пат кога облеков сукња, сите дознаа што боја на гаќи носев :kesa: Така да преферирам патолони. Можам да седам како што сакам.
Еми арно де.... шо ако сите се дознајале со боја на гаќи си имала...? :wink: Видеа ли го најважното? Сигурно НЕ... :) еми тогај шо се жалеш?:smir:

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
Не се жалам. Кажувам зошто преферирам пантолони. Не сум ограничена во движењата.

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Не се жалам. Кажувам зошто преферирам пантолони. Не сум ограничена во движењата.
Ако си женско треба да се внимава на движење и седење.
Мразам женски кои постојано седат со раширени нозе и имаат мушки од.
Каде е женственоста?
Јес да сите ние некогаш опуштено седиме или одиме, ама некогаш само, не секогаш! :pipa:

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
Немора да носам сукња за да докажам дека сум женствена..чекај..не ни морам да докажувам дека сум..кога не сум..

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
И така и така се убави,не е битно дали сукња или фармерки:smir:

Член од
16 февруари 2010
Мислења
33
Поени од реакции
0
Фармерки!Сукња онака ретко за излегување некогаш..а порано ни за тоа хаххахаха најкомотно ми е у фармерки:)

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Немора да носам сукња за да докажам дека сум женствена..чекај..не ни морам да докажувам дека сум..кога не сум..
Реши се сега женско или машко? :icon_lol: Или имаш желба да си машко :)

Она со женственоста не го испревртувај ни реков дека сукња мора да носиш за да покажеш дека си женствена, тоа може и со панталона.
Ти сама кажа последен пат кога си носела сукња ти ги виделе гаќите, веројатно не знаеш да седиш. Тоа не му личи на едно девојче, а секое девојче може да научи убаво да седи, стои, оди ... да нема машки манири. Само треба да сака да научи и да практикува!
Ама ајда мала си, има време, се надевам. Освен ако мушкоданка не сакаш да си цел живот. :P

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
Не ме свати добро :) Не е дека сакам да сум машко или дека незнам да одам, туку претежно се движам во места каде што треба да седам да речиме со скрстени нозе, а со сукња тоа е..невозможно.

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Преферирам надоле гола да бидам...најудобно ми е:pipi:

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
Фармерки... Најудобни се, мислам дека можам и да спијам со фармерки :)
Сукња не сум носела ни коа бев малечко. Знам некад да си облечам коа ми е мерак да се дотерам, али почесто со фармерки фурам секаде :)

Kajgana Shop

На врв Bottom