Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
попромашена инвестиција од фармава мислам дека нема ..
патем шо стана со Сам свој мајстороткажаа ? загреови беа у секој случај и тие ..
попромашена инвестиција од фармава мислам дека нема ..
патем шо стана со Сам свој мајстороткажаа ? загреови беа у секој случај и тие ..
Вакви емисии со фарми, идоли и сл. со смрт би ги забранила. Глипости. :violent1:
Затоа народов затупаве(не дека порано којзнае што)им опадна интелегенцијата на 0
Јас незнам што им е тешко,наместо да даваат пари за откупување на фарми,серии глупи од Индија и Бангладеш,нека отворат А1,Сител или било која друга ТВ своја продукција и нека прават свои серии и реални шоуа,наместо да плаќаат наши актери за синхронизирање на серии.
Србиве и Хрвативе се утепаа од серии правење,ние кутрите ко неспособни инвалиди,ко да неможеме да си напраиме сами наши серии и шоуа им ги откупуваме нивните(ги напунивме пари,затоа највеќе не сакаат)
Добро не е се така црно,ќе има Македонски Идол,ќе има Срвајвр ќе го гледаме Тони Зен како ебе се живо и диво на островот,ќе ебе српски и босански пичиња тоа ми се прави мерак а не оние Вики и Кики што ги претставија Македонските девојки како лесни ороспии,сега би требало да биде друг муабет.