ФАРМА

• Креатор на темата Креатор на темата DIJAMANTE
  • Време на започнување Време на започнување
попромашена инвестиција од фармава мислам дека нема ..

патем шо стана со Сам свој мајстор :) откажаа ? загреови беа у секој случај и тие ..

патем шо стана со Сам свој мајстор :) откажаа ? загреови беа у секој случај и тие ..

Ќе почни од утре Сам свој мајстор...колку што сум информисам :) ..можда грешам.

За тие па да не зборуваме, се обидуваа нешто да копираат и измислат нешто ново :) ама...од глупо по глупо неможеше да биде...тие нели беа на Канал 5.

Вакви емисии со фарми, идоли и сл. со смрт би ги забранила. Глипости. :violent1:

Не сум гледала и немам намера да ја гледам. И патем нели најавија дека ќе имало македонски претставник, нема врска само напразно се зборуваше. Што не интересира нас овде како србските пејачи, политичари, манекени живеат на фамозната ,,Фарма,,??? ГЛУПОСТИ

Вакви емисии со фарми, идоли и сл. со смрт би ги забранила. Глипости. :violent1:

Затоа народов затупаве(не дека порано којзнае што)им опадна интелегенцијата на 0

Јас незнам што им е тешко,наместо да даваат пари за откупување на фарми,серии глупи од Индија и Бангладеш,нека отворат А1,Сител или било која друга ТВ своја продукција и нека прават свои серии и реални шоуа,наместо да плаќаат наши актери за синхронизирање на серии.

Србиве и Хрвативе се утепаа од серии правење,ние кутрите ко неспособни инвалиди,ко да неможеме да си напраиме сами наши серии и шоуа им ги откупуваме нивните:tapp:(ги напунивме пари,затоа највеќе не сакаат)
И тоа сељачините од Пинк секој ден доаѓаат на свирки во државава и пунат дискотеки и клубови.
Не е на арно ова што се случува со народов...

Затоа народов затупаве(не дека порано којзнае што)им опадна интелегенцијата на 0

Јас незнам што им е тешко,наместо да даваат пари за откупување на фарми,серии глупи од Индија и Бангладеш,нека отворат А1,Сител или било која друга ТВ своја продукција и нека прават свои серии и реални шоуа,наместо да плаќаат наши актери за синхронизирање на серии.

Србиве и Хрвативе се утепаа од серии правење,ние кутрите ко неспособни инвалиди,ко да неможеме да си напраиме сами наши серии и шоуа им ги откупуваме нивните:tapp:(ги напунивме пари,затоа највеќе не сакаат)

Реално гледано ние немаме шанси да направиме свое шоу кое ке биде поразлично од другите.А ако направиме,ке заврши со скандали што е стандард веке на пример кај нашава естрада.Ни еден спектакл не може да заврши без скандал.
Што се однесува до сериите,програмите ке продолжат да купуваат такви серии...А се жалат дека немале пари -.- .
Можам да земам пример за неоткупувањето за Премиер Лигата за следење на нашите Македонски телевизии и се вадаат со тоа дека немале пари а истата недела даваат на телевизија дека откупиле нови такви серии.
Жално е ова што се случува.

Добро не е се така црно,ќе има Македонски Идол,ќе има Срвајвр ќе го гледаме Тони Зен како ебе се живо и диво на островот,ќе ебе српски и босански пичиња тоа ми се прави мерак а не оние Вики и Кики што ги претставија Македонските девојки како лесни ороспии,сега би требало да биде друг муабет.

Глупости Живи -.-само едно ме интересира како се вика Црната типка со Биг Бообс

Добро не е се така црно,ќе има Македонски Идол,ќе има Срвајвр ќе го гледаме Тони Зен како ебе се живо и диво на островот,ќе ебе српски и босански пичиња тоа ми се прави мерак а не оние Вики и Кики што ги претставија Македонските девојки како лесни ороспии,сега би требало да биде друг муабет.

Или и овој ќе не обрука...:jaj:

Глупост или не некој дебела пара ке земе.Инаку стварно го претераа со вакви емисии, кој знае што ке измислат следно и какви се нема фаци да гледаме по телевизииве.

Кога ќе престанат нашиве телевизии да даваат српски серии и реалити шоуа и други глупости

Зошто воопшто го даваат ова срање кога немаме наше бише во свињарникот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom