Fargo

• Креатор на темата Креатор на темата Alex Baratheon
  • Време на започнување Време на започнување
Поврзана е со 1 сезона или не?

Како полициски случај не, ама историски да. Втората сезона се случува пред првата хронолошки т.е полицајката во првата сезона е дете во втората.

Вторава сезона далеку подобра од првата

Не се сложувам, иако на почетокот ми беше супер приказната сега некако ептен го изгубив интересот

Имам кажано колку е добра? Имам.
Страшно добра, страшнооо. Совршен спој. Музика партали, дијалози врв, кинематографија нема боље...
Особено сценава од последнава епизода..

многу појако почна за разлика од првата, ама мораше индиецот да го убие и вториов близнак ... зошто го остави жив, стварно не ми е јасно.

Каков било превод да не најдовте за Fargo.S01.BluRay.x264-FaNiGo?

Каков било превод да не најдовте за Fargo.S01.BluRay.x264-FaNiGo?
на addic7ed com имаш превод за Version BDRip-x264-DEMAND, би требало да пасува.
А и на podnapisi имаш за bluray верзиите превод, би требало да пасуваат. Ако не, тогаш би требало да се средат со едноставно поместување на неколку секунди напред или назад.
Само не ми кажувај дека под „каков било превод“ подразбираш српски, хрватски и македонски но не и англиски.

на addic7ed com имаш превод за Version BDRip-x264-DEMAND, би требало да пасува.
А и на podnapisi имаш за bluray верзиите превод, би требало да пасуваат. Ако не, тогаш би требало да се средат со едноставно поместување на неколку секунди напред или назад.
Само не ми кажувај дека под „каков било превод“ подразбираш српски, хрватски и македонски но не и англиски.

Фала ти. Иначе и англиски подразбирам, океј си е. :)

Не знам зошто сум рамнодушен кон оваа сезона, речиси ниту еден од ликовите не ми е претерано интересен. Не велам дека е лоша, далеку од тоа ама јас ја гледам колку да се рече.

Фанојте на браќата Коен сигурно приметија, саундтракот на крајот на седма епизода е истиот и од биг Лебовски.

p.s Си гази серијата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom