Fantasy World Cup

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Ова коло добро е имам 96 поени и направив измени некои и имам 81. Во игра имам уште 4 и да ми донесат по 5 бода би требало да поминам преку 100. Али ќе имам доста за менување за наредна а имамо само право на 4 трансфера

Нели може сега да се прават по колку измени сакаш пошто 8 тима помалку се, исто како што беше сега во осминафиналето, целосно нов тим можеш да направиш.

П.С. Сега проверив, по 4 измени можеме само, малце глупо али ќе видиме.

Нели може сега да се прават по колку измени сакаш пошто 8 тима помалку се, исто како што беше сега во осминафиналето, целосно нов тим можеш да направиш.

П.С. Сега проверив, по 4 измени можеме само, малце глупо али ќе видиме.
Сум приметил дека повеќе играчи (менаџери) не прават разлика помеѓу трансфери и измени.
Секое коло можеш, помеѓу денови, да направиш колку сакаш измени.
Ова коло (осминафинале) можеш да направиш четири трансфери. Тие ќе ти важат, за следното коло (четвртфинале).

Денес имам дилема: имам напаѓачи со 8, 9 и 9 поени. Дали да ја извадам осмицата, за да го ставам Виља. Односно дали Виља ќе напраи 8+ поени денес? Ја верувам дека ова е ризично и веројатно нема да го ставам Виља.

Втората дилема ми е дали Коентрао ќе направи повеќе од 6 поени?

Вчера од Маикон, Лусио, Ван Перси и Снајдер 50 поени :vozbud:

Сум приметил дека повеќе играчи (менаџери) не прават разлика помеѓу трансфери и измени.
Секое коло можеш, помеѓу денови, да направиш колку сакаш измени.
Ова коло (осминафинале) можеш да направиш четири трансфери. Тие ќе ти важат, за следното коло (четвртфинале).

Денес имам дилема: имам напаѓачи со 8, 9 и 9 поени. Дали да ја извадам осмицата, за да го ставам Виља. Односно дали Виља ќе напраи 8+ поени денес? Ја верувам дека ова е ризично и веројатно нема да го ставам Виља

Втората дилема ми е дали Коентрао ќе направи повеќе од 6 поени?
.Брат и јас ја имам истата ситуација и ја тргнав 8 и го ставив Виља па што сака нека биде.А Коентрао го ставив на местото од Лам кој имаше само 3 поени.

Ме извади Виља ова коло.
Да го играв Комано место Хонда денес ќе ја поминав стотката,вака 97..:))

^Ja 96 :(
Леле како се заебав...
Виља ми беше капитен и викам дај ќе го стаам Бариос капитен па може ќе напраи добри поени а ако не напраи ќе го вратам Виља.
Бариос 3 поени,substitutions closed,ја кур у гз...
Да ми останеше Виља капитен,ќе имав 10 поени поише...

Јас Mуслера го вадам,викам ајде Џејмс можеби ќе има повеќе од 4 поени,овој 2.:))
Го вадам Ди Мариа,очекував од Хонда најмалце 5 поени,овој жолт прави и еве ти 3 поени.:))
А не сакав да ризикувам да извадам некој од холанѓаните шо имаа по 5 поени од обрана да го ставам Комано/овој 10че направи денес...јбг.:)
Направив 4 трансфери веќе/и ми останаа уште 6 играчи што испаднаа.:)) Не правам плус трансфери/не се ставам у минус на поени..сепак со најмала вредност се повеќето и колку место да зафаќаат.:)
Капдевиља го земав на местото на Матејсен,а и за Озил некако искомбинирав,па најдов кеш.:))
А и Боатенг(Гана),место Демпси влезе во игра.:))
Во сите лиги паднав ова коло,само на кајгана останав 5то место.

Окапав на тоа 2 место на Кајгана.........како и да е, се коцкав, го имав Робињо капитен, ја заменив капитенската лента со Давид Виља кој улета место Меси. Елано, Демпси аут, Хонда, Чави ин, исто како и тој ја Јапан голманот кој го стаив место Ромеро.....

Па прилично добро искочи, 107 поена.... :)

Кавашима и Пујол двоцифрено се истакнаа денес :wink: .. Се на се 101 далматинец од ова коло !!!! :pos:

За во 1/4 ги направив сите 4 гага трансфери. Сезар, Бастош, К.Асамоа и Милер are new in the squad.

Дури 75 поени направив во 1/8 финале...:kesa: Паднав на 19 место со вкупно 330 поени.
Нови играчи за 1/4: Л.Фабијано, Озил, Лусио и Хајнце.​

На кајгана Head to Head моментално сум на прво место со 4 победи

Во 1/8 финале само 86 поени....слабо.....очекувам повеќе поени во 1/4 финале

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom